کد خبر: 406676
تاریخ انتشار: ۲۶ مرداد ۱۳۸۹ - ۱۸:۲۶
دکتر علیرضا مرندی، نماینده مردم تهران با اشاره به انتشار فیلم اعتراف تاج زاده به عدم تقلب در انتخابات گفت: عدم صداقت سران اصلاح‌طلب با اینگونه اسناد مدارک بیش از پیش مشخص می‌شود و این یعنی رسوایی این گروه افراطی.
وی در گفتگو با خبرنگار«جوان آنلاین» افزود: با انتشار این فیلم دروغ‌گویی و شایعه‌سازی سران آشوب‌طلب بروز بیشتری پیدا می‌کند آشوب‌طلبانی که نه‌تنها با بهانه سراسر نیرنگ خود خون افرادی را به زمین ریختند بلکه با شرف‌و آبروی نظام هم بازی کردند.
مرندی خاطرنشان کرد: اصلاح‌طلبان هیچ‌گاه در قول و عمل خود صادق نبودند و همیشه با مظلوم‌نمایی سعی کرده‌اند افکار و اندیشه‌های شیطانی خود را پنهان کنند.
نماینده مردم تهران گفت: دروغ‌پردازی امثال تاج‌زاده باعث خسارت‌های جبران‌ناپذیری به نظام و جامعه شد و قسمتی از خسارت‌های رفتار این افراد در تحریم و فشارهای دول استکباری می‌توانیم ببینیم.
وی افزود: اگر هوشمندانه وارد عمل نشویم همین افراد در آینده با اتهامات و شایعه‌پراکنی دوباره خسارت‌های عظیم‌تری به جامعه و ملت خواهند زد.
مرندی تصریح کرد: کسانی که به اتهام و نیرنگ مردم را به خیابان‌ها می‌کشند و خون آنها را می‌ریزند هیچ ترس و واهمه‌ای ندارند که در آینده با نظام و مردم دوباره به مقابله برخیزند.
وی گفت:«گروه اصلاح‌طلب با دستاویز قرار دادن تقلب در انتخابات باعث شد که در مقطعی افرادی هر چند اندک به نظام و حکومت بی‌اعتماد شوند و احساس کنند که باید با ایجاد آشوب و درگیری خیابانی حق خود را احقاق کنند در صورتی که مطرح کنندگان تقلب در انتخابات به دنبال بهره برداری از حرکت‌های افراطی مردم در مقابله با نظام بودند و خواسته‌های گروهی خود را پیگیری می‌کردند. نماینده مردم تهران افزود: حافظه تاریخی ملت ایران ایران رسوایی و دروغ‌‌پراکنی فتنه گران را به خاطر خواهد سپرد و در انتخابات بعدی حتماً‌ مورد لحاظ قرار خواهند داد.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار