
شبکه تلویزیونی فاکس نیوز اعلام کرد: رئیس جمهور آمریکا به احتمال زیاد خود را برای دیدار با احمدی نژاد آماده می کند.
به گزارش این شبکه تلویزیونی، نشانه های جدیدی از کاخ سفید دریافت می شود که براساس آنها احتمال دارد باراک اوباما رئیس جمهور آمریکا برای دیدار با محمود احمدی نژاد رئیس جمهور ایران آماده باشد.
چند روز پیش و در پی اعلام محمود احمدی نژاد رئیس جمهور اسلامی ایران در جمع ایرانیان خارج از کشور مبنی بر آمادگی برای مناظره رو در رو با باراک اوباما رئیس جمهوری آمریکا درباره مسائل مهم جهانی، کاخ سفید این پیشنهاد را رد و اعلام کرد: پیشنهاد ایران برای گفتگو ناشی از فشارهای تحریم های جدید علیه این کشور است.
ژنرال جیمزجونز مشاور رئیس جمهور آمریکا در امور امنیت ملی در این باره گفت: احتمال چنین دیداری وجود دارد چون هم اوباما و هم محمود احمدی نژادد ماه سپتامبر در مجمع عمومی سازمان ملل متحد در نیویورک شرکت خواهند کرد.
ژنرال جیمز جونز در عین حال گفت: تهران برای محقق شدن چنین دیداری باید امتیازاتی بدهد که این امتیازات می تواند شامل اقدام ایران در ازسرگیری مذاکرات بر سر برنامه هسته ای و برداشتن گام هایی برای آزادی سه کوهنورد آمریکایی بازداشت شده در ایران باشد.
پیش از این و در زمان ریاست جمهوری جرج بوش بر آمریکا نیز، احمدی نژاد موضوع مناظره با وی را مقابل رسانه ها مطرح و حتی پیشنهاد کرد که اگر واهمه ای در این باره وجود دارد، مشاوران بوش هم در کنار وی حضور داشته باشند، اما آن پیشنهاد نیز رد شد.
احمدی نژاد قرار است ماه آینده برای شرکت در اجلاس سالانه مجمع عمومی سازمان ملل متحد به نیویورک سفر کند .