کد خبر: 403808
تاریخ انتشار: ۱۲ مرداد ۱۳۸۹ - ۱۸:۲۶
وزیر کشور خبر داد
به گزارش فارس از زنجان، مصطفی محمدنجار بعد از ظهر امروز در گفت‌وگو با خبرنگاران در زنجان در مورد اقدامات وزارت کشور در زمینه دستگیری عوامل حادثه تروریستی زاهدان اظهار داشت: تعدادی از عوامل حادثه تروریستی زاهدان دستگیر شده‌اند که اقدامات بعدی در این زمینه در حال پیگیری است.
وی در ادامه از تشکیل هفت کارگروه در ستاد حریم امنیت عمومی و شهروندی خبر داد و افزود: توجه به مسائل فرهنگی، حوزه سینما و تئاتر و توجه به نشاط اجتماعی از جمله رویکرد‌های این کارگروه‌ها بوده است.
وزیر کشور با اشاره به اینکه دو نوع ژورنال جدید در زمینه پوشش اسلامی تهیه شده است، افزود: فروشگاه‌ها و اماکن مناسبی برای این منظور پیش بینی شده تا مردم از این مراکز برای تهیه لباس‌های مورد نظر بهره ببرنند.
وی تصریح کرد: در این راستا وزارت بازرگانی و همچنین وزارت ارشاد مشغول به فعالیت هستند.
نجار در مورد وضعیت اساسنامه خانه احزاب و فعالیت احزاب گفت: احزاب زیر نظر کمیسیون ماده 10 احزاب اداره می‌شود و نمایندگانی از سه قوه در آن حضور دارند که یک نفر نیز از وزارت کشور در این کمیسیون حضور داشته و این مسئله در حال پیگیری و ساماندهی است.
وی از افزایش 35 درصدی بودجه عمرانی کشور خبر داد و گفت: بودجه عمرانی کشور از 6 هزار و 300 میلیارد تومان به 8 هزار و 500 میلیارد تومان افزایش یافته که روند روبه رشد خوبی را نشان می‌دهد.
وزیر کشور در ادامه از افزایش بودجه عمرانی شهرداری‌ها و دهیاری‌های خبر داد و گفت: بودجه دهیاری‌ها چهار برابر و بودجه عمرانی شهرداری‌ها نیز دو برابر شده است.
وی در ادامه در مورد همکاری کشورمان با پلیس بین‌الملل در زمینه مبارزه با جرایم و پولشویی گفت: جمهوری اسلامی تلاش‌های گسترده‌ای در زمینه مبارزه با جرائم و قاچاق مواد مخدر صورت داده است.
نجار در ادامه در مورد انسداد مرز‌های کشور تصریح کرد: در زمینه انسداد مرزها در شرق و غرب اقدامات خوبی در حال انجام است.
وی با اشاره به وجود بیش از 8 هزار و 500 مرز آب و خاکی در کشور ادامه داد: انسداد مرزها در منطقه شرق کشور از اولویت بالایی برخوردار است.
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار