کد خبر: 403798
تاریخ انتشار: ۱۲ مرداد ۱۳۸۹ - ۱۸:۲۴
شرکت‌کنندگان در نظرسنجی پرس تی وی
در نظرسنجی جدید شبکه پرس تی‌وی درباره شهرام امیری، پژوهشگر ایرانی ربوده شده ‌سازمان جاسوسی امریکا عامل اصلی شناخته شده است.
آرای شرکت‌کنندگان در نظرسنجی شبکه پرس تی‌وی درباره ربوده شدن شهرام امیری، پژوهشگر ایرانی که اکنون پس از 14 ماه اقامت اجباری در خاک امریکا به ایران بازگشته است، به‌روشنی بر نقش‌ سازمان اطلاعاتی و جاسوسی امریکا در این آدم‌ربایی دلالت دارد.
بیش از 74 درصد از 400 شرکت‌کننده در این نظر‌سنجی با ادعای ربوده شدن امیری از سوی‌ سازمان جاسوسی امریکا(CIA) موافق هستند.
این در حالی است که 26 درصد از نظردهندگان نیز بر این باورند که امیری به‌خواست خود و با هدف اقامت در ایالات‌متحده راهی این سفر شده است.
این پژوهشگر جوان ایرانی، از اعضای هیأت علمی دانشگاه مالک اشتر است که سال گذشته در سوم ژوئن 2009 هنگام سفر حج در مدینه منوره مفقود شد.
امیری در گفت‌وگو با پرس تی‌وی اعلام کرد که طرح ربودن وی بخشی از برنامه روانی امریکا برای تخریب وجه حکومت جمهوری اسلامی ایران و واردن کردن اتهامات بی‌اساس درباره برنامه هسته‌ای صلح‌آمیز این کشور بوده است.
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار