
رژیم صهیونیستی با تخریب خانه های فلسطینی ها می خواهد بخش شرقی قدس اشغالی را از وجود فلسطینی ها پاک سازی کند.
رژیم صهیونیستی در بخش شرقی قدس اشغالی همچنان به تخریب خانه های فلسطینی ادامه می دهند. در این میان شماری از فلسطینی ها با بازسازی خانه هایشان در مقابل این اقدامات اسرائیل مقاومت کنند.
یکی از ساکنان بخش شرقی قدس تاکنون سه مرتبه خانه خود را پس از اقدام نظامیان اسرائیلی به تخریب آن، بازسازی کرده است.
فلسطینی های صاحب این خانه ها می گویند : اگر اسرائیلی ها حتی صد بار هم خانه هایشان را ویران کنند باز هم خانه هایشان را بازسازی خواهند کرد و در این خانه ها خواهند ماند.
اسرائیل ازسال 1967 که بخش شرقی قدس را به تصرف خودش در آورد تاکنون بیش از 20 هزارخانه فلسطینی ها را ویران کرده است.
به نظر می رسد رژیم صهیونیستی کاملا مصمم است که خانه های فلسطینی ها را تخریب کند و اجازه ندهد آنها برای بازسازی خانه هایشان اقدام کنند.
فلسطینی هایی که دربخش شرقی قدس زندگی می کنند وضع بسیار بغرنجی قرار دارند.
چندی پیش نیز کابینه رژیم صهیونیستی در جلسه هفتگی خود پیش نویس قانون جدید نژادپرستانه علیه فلسطینیها را تصویب کرد.
این در حالی است که نمایندگان آمریکا و اروپا به تلاش برای کشاندن فلسطینیان به پای میز مذاکره مستقیم ادامه می دهند که کارشناسان باتوجه به پیشینه اقدامات رژیم صهیونیستی، گفتگو با این رژیم رابی نتیجه می دانند.
تحلیل گران معتقدند هدف از تلاش های آمریکا و اروپا برای گذر از مذاکرات غیرمستقیم به مذاکرات مستقیم، کسب دستاوردی برای دیپلماسی خودشان و ایجاد پوششی سیاسی برای اسرائیل است تا به اقدامات موردنظرش ادامه دهد و در عین حال این توهم برای فلسطینیان به وجود آید که به مرحله تشکیل کشور مستقل فلسطین نزدیک می شوند.
تحلیل گران می گویند همان گونه که گفتگوهای گذشته نتوانست مانع از اقدامات اسرائیل از قبیل ساخت و ساز شهرک های غیرقانونی در اراضی اشغالی فلسطینی ها شود، این بار هم گفتگوهای مستقیم هیچ نتیجه ای به همراه نخواهد شد.
عبدالله کمال نماینده مجلس مشورتی مصرنیز معتقد است آمریکا در حالی از مذاکرات مستقیم سخن می گوید که هیچ تضمین حقیقی برای این مذاکرات در نظر نگرفته است .
اتحادیه عرب نیز در حالی تصمیم به ازسرگیری مذاکرات مستقیم سازش میان فلسطینیان و رژیم صهیونیستی گرفته است که فلسطینیان به شدت مخالف این تصمیم و ازسرگیری مذاکرات مستقیم هستند.
رئیس دفتر سیاسی حماس همچنین در واکنش به موافقت کمیته پیگیری طرح صلح عربی با ازسرگیری مذاکرات مستقیم سازش با رژیم صهیونیستی هم گفت: به نظر می رسد که عرب ها این بار در تنگنای بیشتری قرار گرفته اند.
مشعل افزود: جهان عرب تنها از ناتوانی و دو دستگی رنج نمی برد بلکه یکی دیگر از معضلات جهان عرب نبود رهبری عربی است که عرب ها را به سمت پیشرفت هدایت کند.