کد خبر: 403046
تاریخ انتشار: ۰۹ مرداد ۱۳۸۹ - ۱۳:۴۰
علی عبائیان در گفت‌گو با فارس با بیان اینکه هر مکانیزمی که در آن خوردن وجود داشته باشد می‌تواند ناشتا بودن قبل از آزمایش را به هم بزند اظهار داشت: برخی آزمایش‌ها دستورالعمل خاص خود را دارند و باید طبق دستور پزشک ناشتایی انجام شود مثلاً خوردن برخی قرص‌ها در دوران ناشتایی با دستور پزشک مانعی ندارد.
وی با بیان اینکه مردم باید در هنگام آزمایش‌دادن آرامش خود را حفظ کنند، افزود: از نظر علمی اثبات شده است که استرس قند خون را بالا می‌برد اما در همه افراد یکسان نیست. لذا توصیه می‌شود 10 دقیقه تا یک ربع قبل از انجام آزمایش فرد استراحت داشته باشد.
عبائیان یادآور شد: افرادی که چکاب کامل دارند باید برای آزمایش قند 10 تا 12 ساعت و برای آزمایش چربی 8 تا 10 ساعت ناشتا باشند.
وی خاطرنشان کرد: انجام حرکات ورزشی قبل از انجام آزمایش از دیگر مواردی است که ناشتا بودن را به هم می‌زند. چرا که متابولیسم پایه بدن را به هم می‌ریزد. همچنین ورزش‌کردن در برخی آزمایش‌ها مانند آلکالن فسفاتاز نتیجه آزمایش را عوض می‌کند.
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار