کد خبر: 392522
تاریخ انتشار: ۱۷ خرداد ۱۳۸۹ - ۱۰:۳۱
رئیس ستاد کل نیروهای مسلح گفت: موسوی که در زندان فضای مجازی ترتیب داده شده از سوی آمریکا، انگلیس، رژیم صهیونیستی و ضد انقلاب، اسیر شده است با گرایش براندازانه، نمکدان نظام را شکسته است و به سمت هلاکت می‌رود.به گزارش جوان آنلاین به نقل از معاونت فرهنگی ستادکل نیروهای مسلح، سردار سرلشکر سیدحسن فیروزآبادی رئیس ستاد کل نیروهای مسلح در جمع مسئولان ستاد کل و ستاد عملیات روانی، اظهار داشت: اتحاد فتنه‌گران به برکت 14 و 15 خرداد و هوشیاری مردم از هم پاشیده است.
وی افزود: موسوی که در زندان فضای مجازی ترتیب داده شده از سوی آمریکا، انگلیس، رژیم صهیونیستی و ضد انقلاب، اسیر شده است با گرایش براندازانه، نمکدان نظام را شکسته است و به سمت هلاکت می‌رود.
رئیس ستاد کل نیروهای مسلح در ادامه تصریح کرد: شیخ اصلاحات نیز در توهم ریاست جنبش منزوی شده است، نهضت آزادی همچنان پرچم‌دار خط آمریکا و محرکت جریانات فتنه در داخل کشور است و تلاش دارد به جریان فتنه استمرار بخشد که دست آنها برای سیاسیون آگاه و دانشجویان انقلابی رو شده است، در عین حال اصلاح‌طلبان میانه‌رو به مرور به سمت نظام و خط امام تمایل پیدا کرده‌اند و راهبرد جدید آنان ظاهرا کار در چارچوب نظام است.
فیروزآبادی در بخش دیگری از سخنانش خاطرنشان کرد: با این اوصاف هیچ علامتی از بازگشت به اتحاد در میان آنان دیده نمی‌شود و روحانیون مبارز نیز حرکت در چارچوب نظام را می‌خواهند مشی خود قرار دهند، بنابراین ممکن است رسانه‌های استکباری و بیگانه اطلاعات نادرستی در مورد این جریانات منتشر کنند که مردم و جوانان عزیز نبایستی فریب آن رسانه‌ها را بخورند.
رئیس ستاد کل نیروهای مسلح در پایان اظهار داشت: به برکت خون شهدا و تیزبینی ولی فقیه و رهبر انقلاب و هوشیاری نخبگان، آینده سیاسی موفقی را انشاء‌الله در پیش خواهیم داشت.
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار