کد خبر: 391620
تاریخ انتشار: ۱۰ خرداد ۱۳۸۹ - ۱۸:۴۸
سیاوش اکبرپور پس از ثبت قراردادش با استیل:
سیاوش اکبرپورهافبک – مهاجم فصل گذشته استقلال که بعدازظهر امروز پس از مذاکره با مصطفی آجورلو، قرارداد 2 ساله خود را با این باشگاه امضا کرد به سایت رسمی استیل آذین گفت : پیوستنم به استیل آذین به هیچ وجه از روی تفکرات مالی نبود و فقط به خاطر پول این باشگاه را انتخاب نکردم. پس از بررسی شرایط و ارزیابی این تیم به این نتیجه رسیدم که باشگاهی خوب، با امکانات، دارای مدیران قوی و کاربلد و دارای پتانسیل قهرمانی است. به نظر خودم و بسیاری از نزدیکانم که با فوتبال و مسائل آن آشنا هستند این یک انتخاب درست و عاقلانه بوده است.

اکبرپور افزود: حضور ستاره هایی مثل علی کریمی، مهدی مهدوی کیا و حسین کعبی نشان می دهد که این ستاره ها فقط برای پول به استیل آذین نیامده اند بلکه سودای قهرمانی با این تیم را در سر دارند. من هم مطمئنا در کنار این بازیکنان بزرگ به درخشش در لیگ دهم امیدوارم و فقط به قهرمانی با استیل آذین و صعود به رقابت های آسیایی می اندیشم
. حضور این بازیکنان، حسین هدایتی و سردار آجورلو در پیوستنم به این باشگاه کاملا نقش داشت و با وجود پیشنهادهایی که داشتم از جمله پیشنهاد سپاهان، تصمیم گرفتم پیراهن استیل آذین را به تن کنم.
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار