کد خبر: 391562
تاریخ انتشار: ۱۰ خرداد ۱۳۸۹ - ۱۳:۳۵
سردار وحیدی تاکید کرد: اسرائیل با یورش وحشیانه به کاروان آزادی شمارش معکوس نابودی خود را کلید زد.
به گزارش اداره کل تبلیغات دفاعی وزارت دفاع، سردار احمد وحیدی وزیر دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح در واکنش به حمله وحشیانه نظامیان رژیم صهیونیستی به کاروان آزادی که در یک اقدام انسان‌دوستانه برای کمک‌رسانی به مردم مظلوم و بی دفاع غزه به سوی این منطقه در حرکت بودند، طی سخنانی با محکومیت شدید این اقدام سبعانه آن را جنایت علیه بشریت ، راهزنی دریایی و مظهر تروریسم دولتی خواند و اظهار داشت: رژیم صهیونیستی نشان داد که حتی به ابتدایی‌ترین اصول حقوق بشر نیز پایبند نیست.
وی افزود: این واقعه همچنین آزمون بزرگی است برای مدعیان حقوق بشر است که نشان دهند چقدر به شعارهایی که می دهند، پایبند هستند.
وزیر دفاع، تحریم همه‌جانبه و قطع کامل روابط دیپلماتیک ، اقتصادی و سیاسی با رژیم صهیونیستی را حداقل اقدامی دانست که باید جامعة بین‌المللی بخاطر این جنایت هولناک نسبت به آن رژیم اعمال کنند.
سردار وحیدی تصریح کرد: آمریکا ، اروپا ، آژانس بین‌المللی انرژی اتمی باید به افکار عمومی دنیا پاسخ دهند که چرا نسبت به خلع سلاح اتمی رژیم صهیونیستی که اینچنین جنایاتی را مرتکب و ابتدائی‌ترین اصول انسانی را به مسلخ می‌برد، اقدامی نمی‌کنند. وزیر دفاع افزود: کشورهای اسلامی ، صلح‌جو و عدالتخواه باید متحد و یکپارچه درس فراموش‌نشدنی به این رژیم خون آشام بخاطر ارتکاب چنین جنایاتی بدهند که برای همیشه این رژیم را پشیمان نمایند.
سردار وحیدی در پایان با عرض تسلیت به بازماندگان شهدای این واقعه گفت: ایران اسلامی برای نجات مردم غزه و استقرار صلح و امنیت پایدار و همچنین مجازات چنین جنایتکارانی در کنار شما ، دولت و ملتتان می‌باشد.
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار