
کمیته حفاظت از خبرنگاران در آمریکا از پنتاگون خواست درخصوص کشته شدن خبرنگاران به دست نظامیان آمریکایی در عراق، تحقیق کند.
جوئل سایمون مدیر اجرایی کمیته حفاظت از خبرنگاران با ارسال نامهای برای رابرت گیتس وزیر دفاع آمریکا اعلام کرد در مجموع شانزده خبرنگار و سه دستیار خبرنگار به دست نیروهای آمریکایی در عراق کشته شدهاند.
گزارشگران کشته شده خبرگزاری رویترز در حادثه سال 2007 که تصاویر آن را پایگاه اینترنتی ویکی لیکس پخش کرد، در بین قربانیان جنایات نظامیان آمریکایی در عراق هستند.
نوار ویدیویی جنایت آمریکاییها که در ماه جاری میلادی منتشر شد، از شبکه های تلویزیونی سراسر جهان پخش شد و میلیونها نفر نیز در اینترنت آن را مشاهده کردند.
سایمون نوشته است ما درخواست خود را برای تحقیقات جامع، بیطرفانه و علنی درخصوص همه این موارد از جمله حوادث دوازدهم ماه ژوئیه سال دو هزار وهفت که به مرگ دوگزارشگر رویترز منجر شد، مجددا تکرار می کنیم.