کد خبر: 386138
تاریخ انتشار: ۰۳ ارديبهشت ۱۳۸۹ - ۲۰:۴۷
ادعای هاآرتص
یک روزنامه صهیونیستی نوشت: حزب‌الله نیاز عملیاتی به موشک‌های اسکاد ندارد چرا که آنها موشک‌هایی دقیق‌تر از آن دارند.
هاآرتص افزود: موشک‌های اسکاد که به ادعای غربی‌ها از طریق سوریه به حزب‌الله منتقل شده است برای حزب‌الله ارزش عملیاتی ندارد.
این روزنامه ادامه داد: حزب‌الله موشک‌هایی دارد که دقیق‌تر از اسکاد بوده و کلاهک انفجاری بزرگی نیز حمل می‌کند که درحد اسکاد ویرانگر است. هاآرتص در ادامه ادعای صهیونیست‌ها، موضوع آغاز جنگ در تابستان را تکرار کرده است.
در همین حال نخست‌وزیر لبنان تجهیز حزب‌الله به موشک‌های اسکاد را جعلی و در راستای تهدید لبنان دانست. سعد حریری در گفت‌وگو با روزنامه ایتالیایی لاستامپا افزود: این ادعاها یادآور اتهاماتی است که به عراق درباره وجود سلاح‌های کشتار جمعی در زمان صدام زده می‌شد که البته هرگز آن سلاح‌ها پیدا نشد.
شیمون پرز رئیس‌ رژیم صهیونیستی ادعا کرده بود که سوریه به حزب‌الله موشک اسکاد داده است اما وزارت خارجه سوریه این مطلب را تکذیب کرد.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار