
فارس: محمد کرمی راد، عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی با اشاره به تشکیل جلسه کمیسیون امنیت ملی مجلس اظهار داشت:حجتالاسلام مصلحی وزیر اطلاعات با حضور در این کمیسیون به سئوالات نماینده مردم یزد پاسخ داد.
وی ادامه داد: سوال اول آقای اولیا درباره شایعه خروج کانتینرهای حامل شمش طلا از ایران به مقصد بود که وزیراطلاعات این قضیه را از اساس کذب دانست و آقای اولیا هم قانع شد.
نماینده مردم کرمانشاه همچنین گفت: اولیا نماینده مردم یزد سوالی را درباره چگونگی کنترل ورودی و خروجیهای کشور از وزیر پرسید که وی بعد از ارایه توضیحاتی درباره مرزهای کشور، وعده داد ظرف مدت یک هفته گزارش مکتوبی در این زمینه به نماینده سوال کننده ارایه دهد.
کرمی راد همچنین ابراز داشت: در ادامه جلسه کمیسیون طرح اصلاح موادی از قانون خدمت وظیفه عمومی که شورای نگهبان ایراداتی را بر آن وارد کرده بود مورد بررسی قرار گرفت و بنا شد بعد از رفع ایرادات و اعمال اصلاحات دراین مورد این قضیه مورد بررسی قرار گیرد.
وی در پایان افزود: همچنین در این جلسه مواردی در خصوص الحاق ایران به کنوانسیونهای دریانوردی مطرح شد.