کد خبر: 208429
تاریخ انتشار: ۱۰ اسفند ۱۳۸۸ - ۱۲:۴۶
سازمان هواپیمایی کشوری که سالی پر فراز و نشیب را طی کرده، گویا در آخرین روزهای سال نیز از این مساله در امان نمانده و با حواشی همراه شده است. حاشیه‌هایی که ممکن است به تغییر رییس این سازمان بینجامد. اخبار تایید نشده از آن حکایت دارند که وزیر راه در پی جایگزینی، به دو نفر برای مسوولیت این سازمان مهم وزارتخانه‌اش پیشنهاد داده است که یکی از آنها از بدنه‌ی ایرلاین‌ها و دیگری خارج از مجموعه هواپیمایی است.

زمزمه‌های تغییر رضا نخجوانی - رییس پنج‌ماهه‌ی سازمان هواپیمایی کشوری - و بررسی گزینه‌های جایگزین وی از سوی وزیر راه و ترابری، هم‌اکنون داغ‌ترین بحث مطرح از ابتدای هفته جاری در مجموعه این وزارتخانه و نهادهای مرتبط بوده است. در این بین بحث بازگشت دوباره حسین خانلری - رییس اسبق این سازمان - از سوی برخی مسوولان وزارت راه و رسانه‌ها در حالی مطرح شده است که خانلری می‌گوید خود از چنین موضوعی بی‌خبر است اما از آن استقبال می‌کند.

در این زمینه کاپیتان حسین خانلری در گفت‌وگو با خبرنگار راه خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، گفت: تاکنون پیشنهادی مبنی بر بازگشتم به سازمان هواپیمایی کشوری و جایگزینی‌ام به جای کاپیتان نخجوانی از سوی وزیر راه و ترابری نشده، اما باعث افتخار است که به عنوان سرباز نظام بویژه در دولت عدالت‌محور به مردم خدمت کنم؛ عاشق خدمت‌گذاری به مردم هستم و هر کاری باشد توکل به خدا انجام می‌دهم، هرچه مشیت ‌الهی باشد.

وی در پاسخ به اینکه آیا در صورت ارایه چنین پیشنهادی، از آن استقبال می‌کنید؟ گفت:‌ هرچه خداوند رقم زند، تابع هستم.

خانلری در دوره وزارت محمد رحمتی به عنوان رییس سازمان هواپیمای کشوری منصوب شد و در دوره وزارت حمید بهبهانی نیز به کار خود ادامه داد تا نهایتا بیست و دوم تیرماه امسال براساس تصمیم مهدی هاشمی - قائم‌مقام سابق بهبهانی - از ریاست این سازمان برکنار و علی ایلخانی به عنوان سرپرست سازمان هواپیمایی کشوری انتخاب شد؛ اما دوره سرپرستی وی به مدیریت منتهی نشد و پس از سه ماه مجددا به انتخاب قائم مقام سابق وزیر راه، در سوم مهرماه امسال رضا نخجوانی - مدیرعامل شرکت هواپیماییی کیش‌ایر - به عنوان معاون وزیر راه و رییس این سازمان منصوب شد.

گفتنی‌است: حمید بهبهانی - وزیر راه و ترابری - در مراسم تودیع و معارفه خانلری و ایلخانی و همچنین در مراسم تودیع و معارفه ایلخانی و نخجوانی حضور نیافت و دراین باره نیز اظهار نظری نکرد.

اما سازمان هواپیمایی کشوری به عنوان نهاد حاکمیتی تابعه وزارت راه و ترابری، یکی از مهمترین و پرخبرترین ارگان‌های این وزارتخانه مطرح بوده است و علی‌رغم اینکه حمل و نقل هوایی سهم سه درصدی جابه‌جایی مسافران کشور را برعهده دارد، بیشترین دغدغه را برای مسوولانش و مردم به ویژه طی یکسال اخیر در بر داشته است.

رضا نخجوانی به عنوان بیستمین رییس سازمان هواپیمایی کشوری از سال 57 (پس از انقلاب تاکنون) از سوم مهر ماه امسال سکان این سازمان و قانونگذاری صنعت هوانوردی کشور را برعهده گرفت، اما در پنجمین ماه از مدیریت خود در پی حاشیه‌ی هواپیمای توپولوف تابان و همچنین اختلاف نظر با وزیر راه و ترابری در جریان تحریف نام خلیج ‌فارس در مانیتورهای مقابل مسافران پرواز شرکت هواپیمایی کیش‌ایر، عده‌ای از مسوولان وزارت راه و ترابری ادامه مدیریت وی را در این سازمان دور از ذهن می‌دانند.

البته مساله به همین‌جا پایان نیافته و ماجرا به بیرون از بدنه وزارت راه کشیده شد و عده‌ای از نمایندگان طرح استیضاح وزیر راه را تهیه کردند؛ استیضاحی که نیمی از پرسش‌هایش درخصوص مشکلات و حواشی حمل و نقل هوایی کشور بود. شنیده‌ها از برگزاری جلسه بهبهانی با استیضاح‌کنندگان خبر می‌دهد که گویا وی در آن جلسه موضوع تغییر مدیریت سازمان هواپیمایی کشوری را مطرح کرده، اما نهایتا این جلسه چندان نتیجه‌ای در پی نداشته است و بحث استیضاح همچنان در دستور کار این تعداد از نمایندگان قرار دارد.

در این شرایط نخجوانی از سوم تا دهم اسفند ماه جاری در مرخصی به سر می‌برد و امور این سازمان را به دست معاون هوانوردی خود سپرده است. ضمن آنکه تلاش خبرنگار ایسنا برای دستیابی به وی جهت بررسی صحت و سقم ماجرای تغییر نیز بی‌نتیجه ماند.

انتهای پیام

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار