
اشکهای مدیرعامل تویوتا در جمع کارمندان این شرکت در آمریکا و همچنین اظهارات وی در دادگاه تا حدودی باعث بهبود وجهه عمومی شرکت تویوتا موتور در ژاپن شده است.
به گزارش ایسنا، این روزها تقریبا تیتر یک اغلب مجلات مربوط به صنعت خودروسازی جهان و حتی نشریات اقتصادی به سفر مدیرعامل تویوتا به آمریکا و اظهارات وی در این کشور اختصاص یافته است.
در این بین حضور آکیو تویودا در دادگاه آمریکا و اظهارات وی و در ادامه گریه کردن تویودا در جمع کارمندانش در آمریکا باعث به وجود آمدن حس همدردی با این مقام مسوول شرکت تویوتا در بین مردم ژاپن شده است.
همچنین برخی نظرسنجیها حاکی از آن است که محبوبیت تویودا و شرکتش در ژاپن بعد از حضور وی در واشنگتن افزایش یافته است.
به گزارش شینهوا، مدیرعامل تویوتا در دادگاه واشنگتن با صدایی لرزان و آکنده از پشیمانی گفت: بدترین دوره زندگیام زمانی بود که مطلع شدیم تعداد زیادی از محصولات شرکت دچار نقص فنی هستند.