
سردار سرتیپ اسماعیل احمدی مقدم در حاشیه همایش سراسری رؤسای پلیس آگاهی کشور افزود: همه نیروهای انتظامی برای اجرای طرح نوروزی بسیج شده اند و در سه شیفت به مردم خدمت رسانی می کنند.
وی گفت: دو سوم این نیروها در ایام نوروز در خدمت مردم خواهند بود و بقیه در حالت آماده باش هستند.
سردار احمدی مقدم با اشاره به محدود بودن معابر افزود: در ایام پایان سال، تقاضای سفر افزایش می یابد و مردم باید از حمل و نقل عمومی که تقویت مناسبی شده است استفاده کنند تا شاهد ترافیک کمتری باشیم.
وی در پاسخ به سؤال خبرنگاری مبنی بر آمادگی نیروی انتظامی برای مقابله با حوادث احتمالی پس از دستگیری عبدالمالک ریگی گفت: همواره این آمادگی برای پیشگیری و مقابله با حوادث و اتفاقات اجتماعی را داریم.
فرمانده ناجا درباره تمهیدات این نیرو درچهارشنبه اخر سال گفت : به فروشندگان و تولید کنندگان هشدارهای لازم داده است و در صورت ارتکاب تخلف با هماهنگی دستگاه قضایی با انان برخورد می شود.
احمدی مقدم افزود: رسانه ها نیز باید در زمینه پیشگیری و اطلاع رسانی به خانواده ها فعالیت کنند که شاهد حوادث ناگوار نباشیم.
وی با بیان اینکه ماموران انتظامی مانع تخلیه هیجانات نمی شوند گفت: افراد می توانند با استفاده از وسایل بی خطر تفریح کنند اما باید از اجتماع و بلوا و نیز مزاحمت برای مردم پرهیز کنند و گرنه برخورد سختی در انتظار متخلفان خواهد بود.
احمدی مقدم افزود: برای افزایش ایمنی و ارامش مردم در تعطیلات نوروزی مرخصی زندانیان سابقه دار لغو و مجرمان سابقه دار نیز تحت کنترل ماموران انتظامی قرار می گیرند و گشت های انتظامی نیز در این ایام افزایش خواهد یافت.
فرمانده ناجا در پاسخ به سوال خبرنگاری مبنی بر اینکه چه خودروهایی ایمنی کمتری در مقایسه با دیگر خودروها دارند از بیان نام این محصولات خودداری کرد وافزود: با خودرو سازان تعامل خوبی داریم اما باید توجه داشت خودروهای گران قیمت به علت ضریب ایمنی بالای انها کمتر سرقت می شود.
سرداراحمدی مقدم گفت: اکنون در جهان مشتری خودروسازان را ملزم می کند تا ضریب ایمنی خودروهایشان را افزایش دهند اما در کشور ما به علت کمبود حق انتخاب خودروسازان اینگونه عمل نمی کنند.
وی افزود: طرح خود را درباره ثبت شرکت ها و لیزینگ خودرو به مراجع مربوط ارائه کرده ایم اما فرایند تصویب قانون زمان بر است.
صدا وتصویر دارد.