کد خبر: 205299
تاریخ انتشار: ۱۹ بهمن ۱۳۸۸ - ۱۱:۳۶
رئیس کل سازمان توسعه تجارت گفت: تغییرات تعرفه سال 89 تا پایان بهمن ماه نهایی می‌شود
بابک افقهی در گفت و گو با فارس در خصوص تغییرات تعرفه سال 89 اظهار داشت: متاسفانه در سال 88 تغییرات تعرفه‌‌ای زیادی داشتیم و در حال حاضر بحث‌هایی در کمیسیون ماده یک مطرح است که امیدواریم تا پایان بهمن ماه مجموعه تغییراتی که وزارتخانه‌های تولیدی مد نظرشان است به کمیسیون ماده یک ارائه دهند تا بر اساس پیش بینی سال آینده و نیاز دستگاه‌های تولیدی تغییرات را نهایی کنیم.
وی در خصوص تغییرات تعرفه میوه در ماه‌های پایان سال که در سالهای گذشته در راستای تنظیم بازار داخل صورت گرفته بود گفت: این موضوع هنوز تعیین نشده است و در حال تصمیم‌گیری است تا با توافق کمیسیون کشاورزی مجلس تغییرات صورت گیرد.
معاون وزیر بازرگانی گفت: ما به دنبال این هستیم که بر اساس نیاز واقعی بازار و میزان واقعی تولید به جمع‌بندی برسیم،با بحث‌های جنجالی کاری درست نمی‌شود، باید نیاز مصرف‌کنندگان و زحمات کشاورزان همه در نظر گرفته شود لذا باید به نقطه تعادلی برسیم تا بر اساس آن تصمیم‌گیری کنیم.
رئیس کل سازمان توسعه تجارت در پاسخ به این سوال فارس که چرا امسال تعرفه محصولات کشاورزی تا حدی پیش رفته است که باعث بوجود آمدن زمزمه‌های استیضاح وزیر در راهروهای مجلس شده است، گفت: دلیلش تعیین تکلیف مجلس برای تعرفه محصولات کشاورزی بود که برای دولت انجام داد تا تعرفه محصولات کشاورزی تا 90 درصد افزایش پیدا کند، نکته قابل توجه این است که حتما تولیدات داخلی در مصرف ارجح می‌دانیم، بر همین اساس نیز ذخایر قابل توجه‌ای از محصولات داخلی تهیه شده است.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار