کد خبر: 204691
تاریخ انتشار: ۱۴ بهمن ۱۳۸۸ - ۱۸:۴۰
پرسپولیس 2- استقلال یک

84 دقیقه طول کشید تا کریم باقری با یک شوت سرکش طلسم تساوی‌های یک- یک دربی را بشکند تا عادل فردوسی‌پور هم که دقایقی قبل از شوت باقری از برنده داشتن بازی صحبت می‌کرد هیجان‌زده‌تر از همیشه بگوید:«بالاخره از شر این بازی یک- یک خلاص شدیم.»
پس از دربی گذشته که محسن ترکی سوت آغاز بازی استقلال و پرسپولیس را زد این بار سعید مظفری‌زاده برای اولین بار سوت شروع بازی را زد تا دومین داور ایرانی باشد که پس از ترکی پس از سال‌ها دربی را قضاوت می‌کند. همان‌طور که پیش‌بینی می‌شد حساسیت بالای بازی و استرس و فشاری که روی بازیکنان دو تیم بود دقایق اولیه دربی را به یک بازی ملال‌آور تشبیه کرده بود که اشتباهات بازیکنان دو تیم حرف اول را در میدان می‌زد و بالاخره روی همین اشتباهات، آبی‌ها در دقیقه 15 به گل رسیدند. پاس پشت دفاع سیاوش اکبرپور و اشتباه سپهر حیدری و شیث رضایی که به جای دفع توپ زمین خوردند، فرهاد مجیدی را با حقیقی تک به تک کرد و کاپیتان آبی‌ها که نشان داده قدر این فرصت‌ها را می‌داند با شوت رو پا توپ را از میان پای دروازه‌بان قرمزها وارد دروازه کرد تا نیمه آبی آزادی به آسمان بروند. پرسپولیسی‌ها بلافاصله در شروع مجدد بازی می‌توانستند به گل مساوی برسند ولی ضربه سر کریم باقری روی کرنر عادل کلاه‌کج با اختلاف کمی از کنار دروازه به بیرون رفت. در ادامه بازی به رغم عقب بودن پرسپولیس، حملات شاگردان دایی مانند کبریت بی‌خطر بود. آبی‌ها هم با توجه به گل مجیدی با پاسکاری‌های پشت‌سر هم سعی در آرام کردن بازی داشتند که به‌رغم رد و بدل شدن یک گل در آن نشان از بازی دربی نداشت. به همین خاطر همان طور که سلسله اشتباهات پرسپولیسی‌ها، استقلال را به گل رساند، قرمزها هم دل به اشتباهات آبی‌ها بسته بودند تا شاید به گل مساوی برسند. 21 دقیقه پس از گل مجیدی، پرسپولیس به گل مساوی رسید تا نیمه قرمز سکوهای آزادی هم به آسمان بروند. در دقیقه 36 بازی هم روی اشتباهات فردی و این بار روی اشتباه مهدی امیرآبادی، حمیدعلی عسگر از جناح راست وارد محوطه جریمه شد و با یک پاس به عقب‌ هادی نوروزی را در دهانه دروازه صاحب توپ کرد و نوروزی هم که کاری جز گل کردن آن توپ نمی‌توانست انجام بدهد گل تساوی بازی را وارد دروازه طالب‌لو کرد. اولین خطر جدی پرسپولیس تبدیل به اولین گل این تیم هم شد تا نقش اشتباهات بازیکنان دو تیم در دو گل تیم‌ها پررنگ‌تر از جریان بازی به چشم بیاید.
پرسپولیسی‌ها پس از زدن گل تساوی انگار به خودشان آمده بوند و روان‌تر از دقایق قبل توپ را در میدان به چرخش در می‌آوردند. یک دقیقه به پایان نیمه اول مانده بود که شوت حسین بادامکی را وحید طالب‌لو به کرنر فرستاد تا همچنان نتیجه بازی همان یک- یک معروف باشد.
هوار در ادامه می‌توانست پرسپولیس را به گل دوم برساند ولی ضربه سر هافبک عراقی پرسپولیس که در میان غفلت مدافعان استقلال تنها مانده بود با اختلاف کمی از کنار تیر عمودی دروازه طالب‌لو به بیرون رفت تا دو تیم با تساوی به رختکن بروند.
نیمه دوم هم مانند نیمه اول دقایق ابتدایی‌اش چنگی به دل نزد و بازی پراشتباه دو تیم در میانه زمین حوصله تماشاگران را سر برده بود. هرچه از زمان نیمه دوم بیشتر می‌گذشت استقلالی‌ها در روزی که کریم باقری و بقیه‌ هافبک‌های پرسپولیس در حد و اندازه‌های خودشان نبودند بازی را در اختیار گرفتند. دقیقه 68 شوت کاظمی که با دفع حقیقی روبه‌رو شده بود را سیدصالحی در ریباند در یک قدمی دروازه توپ را به حقیقی کوبید تا آه از نهاد تماشاگران استقلال دربیاید. یک دقیقه بعد قرمزها می‌توانستند به گل برسند ولی هوار ملامحمد در یک قدمی دروازه خالی توپ را به بیرون زد تا همچنان همان یک- یک همیشگی روی اسکوربورد ثبت باشد. از دقیقه 70 به بعد ورق برگشت. صمد مرفاوی با تعویض سیاوش اکبرپور، چپ استقلال را عملاً از جریان بازی خارج کرد و دایی با فرستادن مجتبی زارعی به میدان، جناح راست پرسپولیس را تقویت کرد. پس از این تعویض‌ها بود که پرسپولیس هجومی‌تر از استقلال به دنبال رسیدن به گل برتری بود. در دقیقه 84 ضربه سر شیرجه‌ای مجتبی زارعی را وحید طالب‌لو در دو مرحله از روی خط دروازه بیرون کشید تا هنوز نتیجه مساوی یک- یک روی اسکوربورد خودنمایی کند. دقایق به سرعت می‌گذشت و همه در انتظار یک تساوی یک- یک دیگر بودند ولی کاپیتان پرسپولیس در روزی که به قول فردوسی‌پور از بازیکنان متوسط زمین بود با یک شوت دیدنی در دقیقه 84 طلسم تساوی‌ها را شکست. تلاش آبی‌ها در دقایق باقیمانده نیمه دوم راه به جایی نبرد تا سعید مظفری‌زاده با زدن سوت پایان بازی، شادی را به اردوی پرسپولیسی‌ها ببرد.
پس از 6 تساوی یک- یک دو تیم که به نتیجه منفوری برای هواداران دو تیم پرسپولیس مانند آخرین بازی با برنده دو تیم که قرمزها پیروز آن بازی بودند 3 امتیاز این بازی را به حسابشان واریز کرد تا با قرار گرفتن دررده سوم جدول 3 امتیاز از رقیب سنتی‌شان استقلال هم پیش بیفتند.
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار