کد خبر: 201603
تاریخ انتشار: ۲۲ دی ۱۳۸۸ - ۱۲:۳۴
مرحوم مسعود علی محمدی که صبح امروز در یک اقدام تروریستی کشته شد، استاد تمام دانشکده فیزیک دانشگاه تهران بود.مسعود علی‌محمدی در مقاطع کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکترای فیزیک دانشگاه تهران و تربیت معلم تدریس می‌کرد، مرحوم علی‌محمدی فارغ‌التحصیل مقطع دکترای فیزیک از دانشگاه شریف در سال 1371 است.
این استاد دانشگاه نویسنده تعدادی از مقالات علمی و پژوهشی است و راهنمایی و مشاوره پایان‌نامه‌هایی را نیز در ارتباط با علم فیزیک برعهده داشته است.
علی‌محمدی، یکی از برگزیدگان جشنواره بین‌المللی خوارزمی در سال 86 و حائز رتبه دوم پژوهش‌های بنیادی بود. وی در مقطع کارشناسی و کارشناسی ارشد به تدریس فیزیک کوانتومی و ذرات بنیادی اشتغال داشت.
از این مرحوم مقالات متعددی در زمینه نظریه میدان‌ها و ذرات بنیادی به‌جای مانده است. تخصص اصلی این استاد فیزیک دانشگاه تهران، ذرات بنیادی بود و با مؤسسه تحقیقات ذرات بنیادی نیز طی سال‌های 76 تا 80 همکاری داشت.
صبح امروز این استاد دانشگاه هنگام خروج از منزل بر اثر انفجار یک بمب جاسازی شده در یک موتورسیکلت ترور شد، دستگاه‌های امنیتی و انتظامی اقدامات خود را برای شناسایی و دستگیری عوامل این اقدام تروریستی آغاز کرده‌اند.
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار