
نماینده ولی فقیه در سپاه پاسداران انقلاب اسلامی گفت: در هر زمانی حق محوری دارد و آن عنصر ولایتمداری است و جلوگیری از اثبات جایگاه ولایت و امامت تلاش مذبوحانه ای است که از بدو طلوع اسلام شروع و تا به حال نیز ادامه داشته است.
به گزارش ایرنا، حجت الاسلام "علی سعیدی" پیش از ظهر امروز در همایش بزرگ پاسداران انقلاب اسلامی با عنوان "رهپویان ولایت" در ساری افزود: هر انقلابی با انواع و اقسام فتنه ها روبه روست و انقلاب اسلامی نیز از بدو پیدایش با فتنه هایی نظیر نهضت آزادی، جنگ تحمیلی، بنی صدر و فتنه منافقین و دهها فتنه ریز و درشت دیگر رو به رو بوده و در این میان، بیشترین تهدیدات از ناحیه فتنه های پنهان متوجه امت اسلامی است همانگونه که فتنه سامری در کوتاه مدت توانست امت موحد را در مقابل حضرت موسی(ع) قرار دهد.
وی اظهار داشت: ایمان، تقوی و بصیرت سلاح کارآمد امت مسلمان در برابر فتنه انگیزان است و بدون شک، انحراف و سقوط امت ها از فقدان ایمان و بصیرت ناشی شده است که در این خصوص، امیرالمؤمنین (ع) در مواجهه با خوارج نهروان عدم فهم سیاسی را عامل انحراف می دانند به همین دلیل، بسیاری از خواص در مقاطع مختلف تاریخ اسلام به علت عدم برخورداری از بصیرت به دام شیادان بی ایمان افتادند.
نماینده ولی فقیه در سپاه پاسداران انقلاب اسلامی ادامه داد: جریان شناسی فتنه از الزامات ادامه طریق حق است و بسیاری از جریانات فتنه، شخصیت های منحرف را به عنوان ملاک و معیار طریق حق قرار می دهند و گروه هایی از انسان های سست عنصر را نیز با خود همراه می کنند.
وی سهم خواهی و قدرت طلبی را از عوامل مهم لغزش خواص دانست و تصریح کرد: تاریخ، دانشگاه عبرت آموزی است و بسیاری از فتنه هایی که در طول سه دهه گذشته علیه این انقلاب اتفاق افتاد، تجارب ارزنده ای بود که علیرغم خسارات جدی و تلخ برای ادامه آرمان های انقلاب مفید و ارزشمند است.
همچنین، در ابتدای این همایش حجت الاسلام نظری نماینده ولی فقیه در سپاه کربلای استان طی سخنانی ضمن اشاره به سوابق درخشان مردم مازندران در استقبال و پذیرش ولایت علوی، گفت: رزمندگان مازندرانی در طول سال های دفاع مقدس نقش عمده ای در پیشبرد اهداف و آرمان های انقلاب و دفع فتنه جنگ تحمیلی ایفا نموده اند و در شرایط فعلی نیز همه مردم به همراه رزمندگان و مدافعان سپاهی و بسیجی، مهیای حمایت و صیانت از حریم امامت و ولایت هستند.