کد خبر: 197973
تاریخ انتشار: ۲۱ آذر ۱۳۸۸ - ۱۲:۴۶
به گزارش خبرگزاری رسا، حضرت آیت الله نوری همدانی از مراجع تقلید ظهر امروز در دیدار جمعی از پرسنل نیروی انتظامی از سراسر کشور با اشاره به حوادث اخیر گفت: هر کسی در مقابل امام و انقلاب اسلامی ایران بایستد محکوم به فنا و نابودی است.
وی افزود: به کسانی که علیه امام و انقلاب گام بر می دارند نصیحت می کنیم به راه راست برگردند وگرنه طرفداران انقلاب هر کسی را که در مقابل امام و انقلاب اسلامی ایران بایستد نابود می کند.
این مرجع تقلید با بیان این که ریشه کسانی که امروز در مقابل امام و انقلاب اسلامی ایران ایستاده اند خوارج و قاسطین است خاطر نشان کرد: انقلاب اسلامی ایران دنباله اسلام پیامبر اکرم است و ریشه در فرهنگ علوی دارد.
حضرت آیت الله نوری همدانی تصریح کرد: حرکت مردم انقلابی ایران پشت سر امام خمینی ریشه در حرکت ابوذر، مقداد ،عمار و مالک اشتر دارد و ددمشنان انقلاب بدانند کارشان ریشه در فکر ابوسفیان و ابوجهل است.
وی همچنین گفت: کسانی هم که امروز در مقابل روحانیت می ایستند کارشان ریشه در مامون و متوکل دارد.
استاد درس خارج فقه حوزه علمیه قم با بیان اینکه زمانی مردم ایران دچار استبداد بودند و کرامتشان لگد مال شده بود امام خمینی (ره) در راه پاسداشت کرامت انسانها قدم برداشت گفت: امام خمینی تنها کسی بود که توانست عزت و عظمت را برای مردم ایران به ارمغان آورد و این را حتی غیر مسلمانان هم تصدیق کردند.
حضرت آیت الله نوری همدانی در بخش دیگری از سخنان خود به وقایع امروز اشاره کرد و گفت: بیست و چهار ذی الحجه روز مباهله پیامبر اکرم با مسیحیان نجرانی است که در آن روز پس از این که پیامبر اکرم دلایل متعددی را ارائه کرد و مسیحیان نپذیرفتند از سوی خداوند مامور به مباهله شد.
وی با بیان اینکه امام خمینی نیز مباهله کرد اظهار داشت: امام در روز عاشورا در مدرسه فیضیه شاه را نصیحت کرد اما شاه نشنید ، امام خمینی مباهله کرد.
این مرجع تقلید تصریح کرد :همه کسانی که به نصایح امام گوش ندادند در این مباهله نابود شدند.
حضرت آیت الله نوری همدانی گفت: امام خمینی در کار خود اخلاص و توکل بسیار داشت به خاطر همین روز به روز عظمت امام در دل ها موج می زند و دشمنان امام و انقلاب نزد همگان منسوخ تر می شوند.
استاد درس خارج فقه حوزه علمیه قم با اشاره به اینکه خاتم بخشی امیرالمومینن (ع) خاطر نشان کرد: امام خمینی چون با خلوص در راه خود گام برداشت انقلاب پیروز شد.
وی با بیان اینکه مستضعفان جهان از انقلاب اسلامی ایران بهره می برند و در مقابل مستکبران قیام می کنند ابراز داشت: اکنون پر و بال مستکبران جهان در حال ریختن است.
در پایان حضار همراه با آیت الله نوری همدانی هم صدا شدند و گفتند: امام ما کوثر است دشمن او ابتر است خامنه ای کوثر است دشمن او ابتر است.
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار