کد خبر: 196307
تاریخ انتشار: ۰۴ آذر ۱۳۸۸ - ۱۰:۳۱
به گزارش پرچم،چند روز پیش از سفر دکتر علی لاریجانی به عراق مرحوم علی کردان نامه ای خطاب به وی نوشته و از طریق یکی از دوستان مشترک به وی می رساند. در این نامه کردان به دلیل وقایعی که در جریان استیضاح بر وی گذشته بود از دوست سابق خود به شدت گلایه کرده و از وی خواسته بود که به عیادت کردان در بیمارستان نرود .
همچنین، وی از علی لاریجانی خواسته بود تا در مراسم تشییع و نیز مراسم ختم و تدفین وی نیز حاضر نشود. در این نامه کردان اسم شخص دیگری رانیز آورده و یاد آور شده که از وی و علی لاریجانی ناراحت بوده و ازآنها راضی نیست.
گفتنی است که افراد متعددی حتی ازمقامات دولتی واسطه شده بودند تا رئیس مجلس به عیادت کردان برود و حتی در جریان سفر دکتر لاریجانی به عراق وی از نجف قصد تماس تلفنی باکردان را داشته که پس از پاسخ منفی کردان برای برقراری ارتباط لاریجانی پیام می دهد که در نجف برای سلامتی کردان دعا می کند.
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار