کد خبر: 1346769
تاریخ انتشار: ۰۸ اسفند ۱۴۰۴ - ۱۴:۳۹
اذعان رسانه عبری: همچنان با پیروزی قاطع ادعایی فاصله داریم یک رسانه عبری زبان اعتراف کرد، اسرائیل همچنان با آن نقطه ادعایی در مورد پیروزی قاطع فاصله زیادی دارد.

جوان آنلاین: روزنامه معاریو در یادداشتی که در شماره امروز جمعه خود منتشر شد، اعتراف کرد، در هر نوع نتیجه‌ای از مذاکرات دایر بین ایالات متحده و ایران به جز اقدام نظامی اسرائیل بزرگترین بازنده خواهد بود، بخصوص که ضربات سختی از توان موشکی ایران و نیرو‌های متحدش همچون، حزب الله، حوثی‌ها، جهاد اسلامی و ... متحمل شده است.

به گزارش تسنیم، در بخش دیگری از این یادداشت آمده است، در این گیر و دار یک مسئله برای همگان مشخص و واضح است، اینکه اسرائیل به شدت از آن نقطه که در مورد آنها به شکل گسترده‌ای به هیاهو پرداخته بود و به نام پیروزی قاطع شهرت یافت، دور است، این مسئله در غزه و لبنان هم کاملا هویداست چه برسد به ایران، از اینرو مسئولین بهتر است فکری به حال نیرو‌های ذخیره بکنند، چون ظاهرا این نیروی ذخیره است که ما را می‌تواند در مقابل خطرات بیمه کند.

برچسب ها: اسرائیل ، حزب الله ، ایران
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار