کد خبر: 1343726
تاریخ انتشار: ۱۹ بهمن ۱۴۰۴ - ۲۱:۰۲
دستگیری سه کلاهبردار پس از خرید ۴ میلیارد پسته در کرمان رئیس پلیس فتا استان کرمان از دستگیری ۳ متهم به سبب خرید ۴ میلیارد ریال پسته با پول‌های حاصل از کلاهبرداری از یک واحد صنفی دیگر خبر داد.

جوان آنلاین: سرهنگ عمار قهاری، عصر یکشنبه به خبرنگاران گفت: در پی شکایت یک شهروند از ۳ فرد غیر بومی به اتهام کلاهبرداری مشخص شد این افراد در قبال خرید بیش از ۳۰۰ کیلو پسته، ۴ میلیارد ریال وجه را به حساب بانکی فروشنده واریز کرده‌اند، اما از آنجا که اصل این وجه حاصل فریب و کلاهبرداری از یک واحد صنفی دیگر بوده، حساب فروشنده پسته‌ها توسط پلیس فتای یکی از استان‌های شمال کشور مسدود می‌شود.

به گزارش مهر، وی افزود: در این راستا ماموران پلیس فتا به سرعت وارد عمل شده و با بررسی‌های دقیق خود مسیر خروج وانت حامل بار پسته را از حوزه شهرستان زرند تا جاده شهرستان انار به سمت مهریز استان یزد تحت ردزنی دقیق قرار دادند.

رئیس پلیس فتا استان کرمان تصریح کرد: در این عملیات ضربتی خودروی حامل بار پسته و سه متهم در مسیر فرار به خارج از استان کرمان دستگیر و ضمن رفع مسدودی حساب فروشنده پسته ها، شناسایی و دستگیری سایر افرادی که با این سه متهم در امر سرقت و کلاهبرداری مشارکت داشتند در دستور کار قرار گرفت.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار