کد خبر: 1343184
تاریخ انتشار: ۱۶ بهمن ۱۴۰۴ - ۱۵:۲۸
سخنگوی ارتش اعلام کرد: آمادگی کامل نیرو‌های مسلح برای مقابله با دشمن سخنگوی ارتش جمهوری اسلامی ایران با بیان اینکه برای دفاع از کشور آمادگی کامل داریم، گفت: دسترسی ما به پایگاه‌های آمریکا آسان است و این موضوع، آسیب‌پذیری آن‌ها را افزایش داده است.

جوان آنلاین: امیر «محمد اکرمی‌نیا» سخنگوی ارتش جمهوری اسلامی ایران، درباره الحاق هزار فروند پهپاد راهبردی به سازمان رزم نیرو‌های چهارگانه آجا، اظهار داشت: این اقدام نشان‌دهنده آمادگی کامل نیرو‌های مسلح برای دفاع از کشور است.

به گزارش دفاع پرس، امیر اکرمی‌نیا ادامه داد: همواره اعلام کرده‌ایم که برای مقابله با هر گزینه و هر سناریویی که دشمن در نظر بگیرد، آمادگی داریم و اگر دشمن گزینه جنگ را انتخاب کند، ما برای هر گزینه‌ای در شرایط جنگ، آماده هستیم.

سخنگوی ارتش با بیان اینکه علاوه بر پهپادها، دیگر سامانه‌های پدافندی نیز بهینه و آماده شده‌اند، افزود: ما آماده دفاع هستیم و این رئیس‌جمهور آمریکاست که باید بین مصالحه یا جنگ، یکی را برگزیند؛ مقامات رسمی کشور نیز اعلام کرده‌اند که نیرو‌های مسلح برای هر دو گزینه آمادگی دارند.

وی درباره نوع واکنش ایران به هرگونه شرارت آمریکا گفت: اگر جنگی آغاز شود، دامنه آن کل جغرافیای منطقه و تمام پایگاه‌های آمریکا را دربر خواهد گرفت؛ از سرزمین‌های اشغالی تا منطقه خلیج فارس و دریای عمان که آمریکا در آن پایگاه دارد. دسترسی ما به پایگاه‌های آمریکا آسان است و این موضوع، آسیب‌پذیری آن‌ها را بالا برده است.

امیر اکرمی‌نیا تأکید کرد: این پیام ما بوده و بار‌ها آن را اعلام کرده‌ایم و اکنون نیز قاطعانه اعلام می‌کنیم که برای دفاع از کشور آمادگی کامل داریم.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار