نماینده مردم کرج ،اشتهارد و فردیس در مجلس شورای اسلامی گفت: حق آبه استان البرز از ۲ سد کرج و طالقان از ۵۵ میلیون متر مکعب به ۱۱۰میلیون مترمکعب رسیده است. علیرضا عباسی در جمع نماگزاران شهر ماهدشت اظهارداشت : براین اساس مشکل آب تا سالهایی برطرف خواهد شد؛ تصفیه خانه شماره سه و تصفیه خانه ماهدشت نیز از پیشرفت های خوب فیزیکی برخوردار بوده است .
وی تاکید کرد: تمام تلاش برآن است که مصرف آب کشاورزی با توجه به محدودیت ها در منافع در حد استاندارد باشد .
نماینده مردم کرج ،اشتهارد و فردیس در مجلس شورای اسلامی گفت: قانون الزام در ثبت رسمی با توجه به مشکل سند اراضی در مجلس تصویب شد که این مهم قسمتی از مشکلات را دراین زمینه رفع می کند .
وی بیان داشت: براین اساس با بنیاد مستضعفان جلسات متعددی داشتیم که مشکلات دراین زمینه مرتفع شود و برخی از مشکلات در سطح ملی هم در حال پیگیری است .
عباسی اضافه کرد: برای مشکلات مردم تلاش وافری داریم و از دولت باید حمایت کنیم تا جاهایی که نیاز به لوایح دارد قوانین تسریع شود .
نماینده مردم کرج ،اشتهارد و فردیس در مجلس شورای اسلامی در ادامه گفت: تحریم ها از قبل هم بوده چون منافع یک عده ای قطع شده است بنابراین باید تمام تلاش ها را برای حل مشکلات اقتصادی کشور بکار بست .
وی با اشاره به روز دانشجو ادامه داد: ذات دانشجو مقابله با استبداد و سلطه و ایجاد خودکفایی است بنابراین وابستگی را نمی پذیرد و همین رویه را پس از انقلاب هم داشتیم.
عباسی افزود: جنبش دانشجویی جمهوری اسلامی عدالت محور است و با اشرافیت نسبتی ندارد، بنابراین با استبداد و استکبار مقابله می کند.
زن در نظام اسلامی نقش تمدن دارد
وی درادامه با تبریک سالروز گرامیداشت ولادت حضرت فاطمه (س) گفت: اسلام به زن نگاه ویژه دارد انقلاب فضا فراهم کرد تا استعدادهای زنان شکوفا شود و امروز می بینیم که زنان درتمام عرصه ها پا به پای مردان حرکت می کنند .
نماینده مردم کرج ،اشتهارد و فردیس در مجلس شورای اسلامی بیان داشت: بنابراین زن درنظام اسلامی یک نقش تمدنی دارد که دشمن به این نقش پی برده و با آن مقابله می کند که دراینجا باید گفت اگر بنیان خانواده سست شود و برهنگی رواج داده شود زنان به نقش اساسی خود نخواهند پرداخت .
وی تاکید کرد: دشمن برای خانواده و زن ایرانی برنامه ریزی دارد بنابراین باید با برنامه ریزی با آن به مقابله پرداخت .