کد خبر: 1332856
تاریخ انتشار: ۱۵ آذر ۱۴۰۴ - ۱۹:۵۴
ادعای ماکرون؛ روسیه به‌دنبال صلح نیست رئیس‌جمهور فرانسه ضمن اشاره به اعمال فشار علیه روسیه، مدعی شد که این کشور در جریان بحران اوکراین «به دنبال صلح نیست».

جوان آنلاین: «امانوئل ماکرون» رئیس‌جمهور فرانسه شامگاه شنبه ضمن آنکه از سفر آتی خود به لندن خبر داد، در شبکه اجتماعی ایکس ادعا کرد: «روسیه خود را در مسیر تشدید تنش‌ها گرفتار کرده و به دنبال صلح نیست.»

به گزارش ایسنا، ماکرون در ادامه این پست افزود: «من حملات گسترده دیشب به اوکراین، به‌ویژه زیرساخت‌های انرژی و راه‌آهن آن را قاطعانه محکوم می‌کنم. ما باید به اعمال فشار بر روسیه ادامه دهیم تا آن را مجبور به انتخاب صلح کنیم.»

رئیس‌جمهور فرانسه با اشاره به برنامه‌های آینده خود گفت: «من روز دوشنبه به لندن سفر خواهم کرد تا با رئیس‌جمهور اوکراین، نخست‌وزیر بریتانیا و صدراعظم آلمان دیدار تا وضعیت و مذاکرات جاری را در چارچوب میانجیگری ایالات متحده بررسی کنم.»

امانوئل ماکرون افزود: «اوکراین می‌تواند روی حمایت بی‌دریغ ما حساب کند. این هدف اصلی تلاش‌هایی است که ما در ائتلاف خود انجام داده‌ایم. ما این تلاش‌ها را با آمریکایی‌ها برای ارائه تضمین‌های امنیتی به اوکراین ادامه خواهیم داد، که بدون آن هیچ صلح قوی و پایداری امکان‌پذیر نخواهد بود؛ زیرا آنچه در اوکراین در معرض خطر است، امنیت کل اروپا نیز است.»

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار