کد خبر: 1329513
تاریخ انتشار: ۲۶ آبان ۱۴۰۴ - ۱۰:۵۷
۵۱۰ میلیارد تومان تسهیلات برای ایجاد هنرستان غیردولتی/ شیر رایگان در مدارس غیردولتی باید توزیع شود رئیس سازمان مدارس غیردولتی با اشاره به کاهش آمار دانش‌آموزان بازمانده از تحصیل در مناطق آزاد تجاری گفت: ۶۰ درصد دانش‌آموزان در این مناطق به مدارس بازگشتند.

جوان آنلاین: احمد محمودزاده؛ رئیس سازمان مدارس غیردولتی امروز در نشست با رسانه‌ها اظهار کرد: در شورا‌های آموزش و پرورش همه دستگاه‌ها با ریاست استانداران حضور دارند تا بگویند که چه کمکی می‌توانند به آموزش و پرورش انجام دهند.

وی افزود: در یک سال گذشته ۱۰ هزار نفر در شورا‌های آموزش و پرورش با این وزارتخانه همکاری داشتند. در حوزه کیفیت‌بخشی آموزشی و پرورشی هم مسئولیت‌هایی دارند و وضعیت شاخص‌های کیفی و آموزشی استان را رصد می‌کنند و از ظرفیت شورا برای بهبود فرایند آموزش استفاده می‌کنیم.

رئیس سازمان مدارس غیردولتی بیان کرد: شورا‌های آموزش و پرورش در بحث عدالت تربیتی و آموزشی، تقویت مدارس دولتی و حمایت از مدارس شبانه‌روزی اقدامات خوبی داشتند.

محمودزاده با اشاره به اینکه مناطق آزاد، شورا‌های آموزش و پرورش دارند و مدیران عامل این مناطق تصمیم‌گیر مسائل آموزش و پرورش هستند، متذکر شد: هفته آینده ۲۵ دی همایش شورا‌های آموزش و پرورش به صورت مشترک با حضور وزارت کشور و وزارت آموزش و پرورش برگزار خواهد شد.

وی ادامه داد: اگر بتوانیم موارد مالی قانون شورا‌ها را فعال کنیم بسیاری از مسائل آموزش و پرورش حل می‌شود و نیازمند همکاری شهرداری‌ها و دهیاری‌ها است.

رئیس سازمان مدارس غیردولتی با اشاره به اینکه ۳۵۰۰ ظرفیت در مدارس هیئت امنایی داریم و یک میلیون و ۱۰۰ هزار دانش‌آموز در این مدارس تحصیل می‌کنند، بیان کرد: ۶۰ درصد بازماندگان از تحصیل در مناطق آزاد و تجاری به مدارس بازگشتند، در هنگام تحویل دولت، ۲۳۰ هزار دانش‌آموز در مناطق آزاد تجاری داشتیم که ۳۲ هزار بازمانده از تحصیل داشتند و اکنون تعداد آنها به ۱۰ هزار نفر رسیده است.

محمود زاده گفت: بیشترین دانش‌آموز بازمانده از تحصیل را در منطقه چابهار و منطقه آزاد اروند داریم.

رئیس سازمان مدارس غیردولتی با اشاره به پرداخت ۳ درصد عوارض شهرداری‌ها به آموزش و پرورش بیان کرد: نسبت به سال گذشته این رقم ۷۲ درصد افزایش داشت و توافقنامه‌ای را داشتیم تا این ظرفیت به طور کامل محقق شود. اگر ظرفیت به خوبی نظارت شود در تمام شهرک‌های مسکونی جدید باید مدرسه داشته باشیم.

محمودزاده ادامه داد: ماده ۱۳ قانون و موضوع سه درصد عوارض و مولدسازی است و این مولدسازی توسط نوسازی در حال رخ دادن است و برای آموزش و پرورش هم به گونه‌ای برنامه ریزی شده است که ۱۰۰ درصد عواید بازگردد.

وی بیان کرد: شهرداری‌ها باید سه درصد از محل صدور پروانه ساخت و ساز را باید در اختیار آموزش و پرورش قرار دهند و رقم تحقق یافته در سال ۱۴۰۰، ۲۴۰ میلیارد تومان و در سال ۱۴۰۱، ۴۱۳ میلیارد تومان بود، این رقم برای کیفیت‌بخشی آموزشی و پرورشی و تکمیل ساخت مدارس نیمه‌تمام استفاده می‌شود.

رئیس سازمان مدارس غیردولتی ادامه داد: امسال ۵۱۰ میلیارد تومان تسهیلات در اختیار مؤسساتی قرار می‌دهیم که به سراغ ساخت هنرستان می‌روند تا مسیر آموزش‌های فنی و حرفه‌ای را در مدارس غیردولتی توسعه دهیم.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار