کد خبر: 1318173
تاریخ انتشار: ۲۶ شهريور ۱۴۰۴ - ۱۲:۳۲
احداث زیرگذر خوارزمی کلید ‌خورد رئیس کمیسیون عمران، حمل و نقل و ترافیک شورای شهر کرج از اجرایی شدن پروژه زیرگذر خوارزمی- شهید بهشتی با هدف روان‌سازی ترافیک و تسهیل در عبور و مرور شهروندان محدوده حصارک خبر داد.

علیرضا رحیمی در خصوص رفع ترافیک حد فاصل میدان خوارزمی تا سه راه پست خانه در خیابان شهید بهشتی که به عنوان دغدغه اصلی شهروندان این محل شناخته می شود، گفت: با تدبیر و برنامه‌ریزی هوشمندانه شورای اسلامی شهر کرج، پروژه زیرگذر خوارزمی، با هدف روان‌سازی ترافیک و تسهیل عبور و مرور، وارد فاز اجرایی گردید.

وی اجرای این پروژه حیاتی را مژده‌ای برای ساکنان شمال شهید بهشتی و شهروندان کرج دانست و افزود: در راستای توسعه شبکه حمل و نقل عمومی و درون شهری،خط ویژه اتوبوس تعریف شد که به یک میزان نسبی به افزایش ترافیک در این محور انجامید که با احداث یک تقاطع غیرهمسطح به صورت زیرگذر امکان اتصال مسیر غرب به شمال در این نقطه را فراهم می نماید آن دسته از شهروندانی که قصد دسترسی به محلات شمال خیابان شهید بهشتی را دارند از این پس می‌توانند از این مسیر جدید به عنوان سریع‌ترین راه عبوری استفاده کنند و زمان سفر خود را به شکل چشمگیری کاهش دهند.

رئیس کمیسیون عمران و حمل و نقل شورای اسلامی شهر کرج بیان داشت: عملیات اجرایی این پروژه بزرگ با انتخاب پیمانکار آغاز شد به‌طوری‌که برآورد اولیه برای اجرای این طرح راهبردی، ۳۵۴ میلیارد تومان اعلام گردید.

برچسب ها: البرز ، کرج ، شورای شهر کرج
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار