کد خبر: 1316911
تاریخ انتشار: ۱۸ شهريور ۱۴۰۴ - ۰۹:۲۱
حملات هوایی رژیم صهیونیستی به چندین پایگاه و شهر سوریه رسانه های سوری از حملات مکرر هوایی رژیم صهیونیستی به یک پایگاه نظامی در منطقه سقوبین از اطراف شهر لاذقیه در غرب سوریه و نیز اطراف شهر تدمر در شرق حمص و مرکز سوریه خبر می دهند.

جوان آنلاین:  منابع سوری همچنین از اعزام چندین آمبولانس به اطراف دمشق و انتقال مجروحان بمباران رژیم صهیونیستی به بیمارستان های پایتخت سوریه گزارش دادند.

بر اساس برخی گزارش ها حملات نیروی هوایی اسرائیل به پایگاهی در شهر لاذقیه در غرب سوریه، دانشکده پدافند هوایی در منطقه مسکانه، پایگاه تدمر و سایت‌هایی در شنشار واقع در جنوب حمص خسارت زده است.

گزارش ها حاکی است که جنگنده های رژیم صهیونیستی برخی مناطق مانند حمص را چند بار هدف حملات خود قرار داده اند و پایگاه هوایی واقع در تدمر سوریه همچنان در آتش می سوزد.

وزارت خارجه دولت موقت سوریه در بیانیه ای ضمن محکومیت شدید حملات شبانه اخیر رژیم صهیونیستی، تاکید کرد: از شورای امنیت سازمان ملل می خواهیم مسئولیت بپذیرد و موضع محکمی اتخاذ کند و مانع تجاوزات مکرر اسرائیل شود.

وزارت خارجه سوریه افزود: تجاوزهای اسرائیل نقض آشکار حاکمیت، تهدید کننده امنیت سوریه و ثبات منطقه ای است.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار