کد خبر: 1311530
تاریخ انتشار: ۱۵ مرداد ۱۴۰۴ - ۱۹:۱۱
شرط وثیقه ۵۰۰ دلاری برای صدور ویزای اربعین به زائران افغان برداشته شد مسئول کمیته هماهنگی اربعین در افغانستان از لغو شروط وثیقه ۵۰۰ دلاری برای زائران اربعین و الزام به استفاده از اتوبوس‌های داخلی برای انتقال آنها به عراق خبر داد.

جوان آنلاین: «سید رضا حسینی میثم» مسئول کمیته هماهنگی اربعین اعلام کرد در پی صحبت‌های نماینده حضرت آیت‌الله العظمی سیستانی در نشست با مسئولین جمهوری اسلامی، این شروط برداشته شده است.

به گزارش تسنیم، میثم به «آوا» گفت: مطابق با صحبت‌های شفاهی محمد جواد شهرستانی، نماینده حضرت آیت‌الله العظمی سیستانی در نشست با مسئولین جمهوری اسلامی، به‌ویژه وزارت خارجه این کشور، شرط تضمین ۵۰۰ دلاری برداشته شده است.

در خصوص بحث حمل و نقل نیز، از حدود ۱۰ روز پیش هماهنگی‌ها آغاز شده و ظاهراً وزارت کشور ایران مجموعه‌ای از اتوبوس‌ها را در اختیار زائرین قرار خواهد داد تا حمل‌ونقل آنان انجام شود.

وی افزود: اینکه موضوع حذف تضمین ۵۰۰ دلاری به سفارت و کنسولگری‌ها ابلاغ شده یا نه، هنوز مشخص نیست، زیرا امروز در ایران تعطیل است و کارمندان وزارتخانه حضور ندارند. با این حال، اصولاً باید مسیری برای ابلاغ رسمی وجود داشته باشد تا آنها مطلع شوند.

میثم تأکید کرد: پس از حل این مسائل، موضوع اصلی، ویزای عراق است که ما پیگیر آن هستیم تا هرچه زودتر اعلام شود و مشکلی پیش نیاید. همچنین با توجه به زمان بسیار محدود برای اعزام زائرین، تلاش داریم تا این زمان افزایش یابد تا امکان ورود زائرین حداقل تا پایان ماه صفر فراهم گردد.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار