کد خبر: 1310990
تاریخ انتشار: ۱۲ مرداد ۱۴۰۴ - ۲۲:۱۹
ترکیه ۲۶ نفر را به اتهام همکاری با داعش بازداشت کرد وزیر کشور ترکیه اعلام کرد که در عملیات‌های نیرو‌های ژاندارمری در ۱۴ استان علیه گروهک تروریستی داعش، ۲۶ مظنون بازداشت شده‌اند.

جوان آنلاین: به نقل از خبرگزاری آناتولی، علی یرلی‌کایا، وزیر کشور ترکیه با انتشار بیانیه‌ای در شبکه‌های اجتماعی اعلام کرد که در عملیات‌های نیرو‌های ژاندارمری در ۱۴ استان علیه گروهک تروریستی داعش، ۲۶ مظنون بازداشت شده‌اند.

به گزارش مهر، وزیر کشور ترکیه افزود که این عملیات‌ها در ۱۴ استان، از جمله آنکارا و استانبول علیه اعضای گروهک تروریستی داعش انجام شده است.

به گفته وی، در این عملیات‌ها ۲۶ مظنون بازداشت و مقدار زیادی سند سازمانی و مواد دیجیتال کشف و ضبط شده است.

یرلی‌کایا با قدردانی از کسانی که در اجرای این عملیات‌ها همکاری داشتند، تاکید کرد: مبارزه ما با تروریسم تنها به عملیات میدانی نیرو‌های امنیتی محدود نمی‌شود، بلکه بر واکنش چندبعدی دولت متکی است که امنیت، اطلاعات، ارتباطات و همکاری بین‌المللی را دربر می‌گیرد.

برچسب ها: ترکیه ، استانبول ، داعش
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار