کد خبر: 1305303
تاریخ انتشار: ۱۰ تير ۱۴۰۴ - ۲۳:۰۰
زوج قاتل قتل را گردن هم انداختند زن و شوهری که متهم هستند دو راننده مسافربر را به قتل رسانده و ۳۸۰ هزار تومان از آنها سرقت کرده‌اند، در یکی از جلسه‌های برگزار شده قتل را هم گردن هم انداختند. 
جلال مهرگان

جوان آنلاین: اسفندماه سال ۱۴۰۰ بود که مردی به مأموران پلیس تهران خبر داد پدرش گم شده‌است. او گفت پدرم کمال نام دارد و با خودروی شخصی‌اش مسافربری می‌کند. او روز گذشته مثل همیشه از خانه بیرون رفت تا مسافرکشی کند. چند ساعت بعد با من تماس گرفت و خواست ۵۰۰ هزار تومان به کارتش واریز کنم. گفت مشکلی برای ماشینش پیش آمده که به پول نیاز دارد. بعد از اینکه تماس قطع شد، پول را به حسابش ریختم و به او خبر دادم. بعد از آن دیگر خبری از پدرم نشد. هر چه با گوشی تلفن همراهش تماس گرفتیم، خاموش بود. نگرانش شدیم و ماجرا را به دوستان و بستگان خبر دادیم، اما کسی از پدرمان خبری نداشت. وقتی از پیدا کردنش ناامید شدیم، تصمیم گرفتیم به پلیس خبر دهیم. 

بعد از مطرح‌شدن شکایت، مشخصات مرد گمشده در اختیاری گشت‌های پلیس قرار گرفت و تحقیقات برای یافتن او به جریان افتاد. چند ماه بعد از حادثه و در حالی که تحقیقات ادامه داشت، مأموران متوجه شدند گوشی تلفن همراه مرد گمشده در شهرستان رشت روشن شده‌است. بعد از به دست آمدن این سرنخ بود که مأموران دارنده گوشی تلفن همراه را که مردی حدوداً ۴۰ ساله بود، بازداشت کردند. قادر در بازجویی‌های اولیه به قتل راننده مسافربر اعتراف کرد و گفت حادثه خونین را با همدستی همسرش رقم زده‌است، بنابراین همسر وی هم تحت تعقیب قرار گرفت و بازداشت شد. قادر در بازجویی‌های فنی به قتل دیگری هم در شهرستان رشت اعتراف کرد.

او در شرح اولین قتل گفت: مدتی قبل از اولین قتل بود که من و همسرم تصمیم گرفتیم از راننده‌های مسافربر سرقت کنیم. اولین نقشه‌مان را در تهران اجرا کردیم. آن روز کنار خیابان منتظر ماندیم و زمانی که خودروی مسافربر توقف کرد، سوار شدیم و در فرصت مناسب راننده را به قتل رساندیم. از داخل خودروی او ۸۰ هزار تومان پول نقدی که داشت و گوشی تلفن همراهش را سرقت کردیم. بعد در حالی که جسد داخل خودرو بود، به سمت قرچک رانندگی کردیم و در محل خلوتی جسد را رها کردیم. کپسول گاز خودرو را هم به مبلغ ۲ میلیون تومان فروختیم. متهم در شرح دومین قتل هم گفت: مدتی بعد از قتل به رشت سفر کردیم. در شهرستان رشت هم به همین شیوه راننده دیگری را به قتل رساندیم و ۳۰۰ هزار تومان پولی را که داخل خودرو بود، سرقت کردیم. 

با کامل‌شدن تحقیقات، بازپرس متهمان را به اتهام قتل و سرقت مجرم شناخت و پرونده اولین قتل در شعبه دهم دادگاه کیفری یک استان تهران بررسی شد. بعد از اینکه اولیای‌دم درخواست قصاص کردند، پسر مقتول در جایگاه حاضر شد و گفت: پدرم همیشه مقداری پول داخل خودرویش نگه می‌داشت. وقتی خودروی او را تحویل گرفتیم، مقداری پول داخل خودرو بود که سرقت نشده‌بود. دو متهم فقط ۸۰ هزار تومانی که دم‌دست بوده را سرقت کرده‌بودند که برایشان درخواست اشد مجازات داریم. 

در ادامه، متهم ردیف اول در جایگاه قرار گرفت و قتل را گردن همسرش انداخت. متهم گفت روز حادثه برای قتل راننده نقشه ریخته‌بودیم. وقتی راننده توقف کرد، من در صندلی جلو سوار شدم و همسرم در صندلی عقب نشست. وقتی به محل خلوتی رسیدیم، همسرم که عقب نشسته بود، پارچه‌ای دور گردن راننده انداخت و او را خفه کرد. راننده مردی ریز نقش بود که نتوانست زیاد مقاومت کند، برای همین همسرم به راحتی او را به قتل رساند. همسر متهم، اما به حرف‌های شوهرش اعتراض کرد. او گفت شوهرم دروغ می‌گوید. متهم گفت من شلواری به دور گردن راننده انداختم، اما نتوانستم راننده را به قتل برسانم. شوهرم به من کمک کرد و حادثه خونین اتفاق افتاد و اگر تنها بودم نمی‌توانستم این کار را بکنم. هیئت قضایی بعد از شنیدن اعتراف‌های دو متهم وار‌د شور شد. رسیدگی به جریان دومین پرونده به دلیل ارتکاب قتل در شهرستان رشت در دادگاه کیفری یک استان گیلان برگزار خواهد شد.

برچسب ها: قتل ، پلیس ، قاتل
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار