کد خبر: 1304905
تاریخ انتشار: ۰۸ تير ۱۴۰۴ - ۲۱:۲۹
فولاد ایران به رتبه نهم دنیا رسید بر اساس گزارش انجمن جهانی فولاد، جایگاه جهانی فولاد کشور از دهم به نهم ارتقا یافت و از برزیلی‌ها سبقت گرفت.

جوان آنلاین: بر اساس آخرین اطلاعات انجمن تولیدکنندگان فولاد از انجمن جهانی فولاد، ایران در پنج ماهه نخست سال ۲۰۲۵ میلادی، ۱۴ میلیون تن و در ماه می ۳ میلیون و ۴۰۰ هزار تن فولاد تولید کرد.

به گزارش ایرنا، هرچند تولید کشور ما در پنج‌ماهه امسال نسبت به سال گذشته ۵.۳درصد افت داشت، اما در ماه می‌امسال نسبت به ماه می‌پارسال ۴.۵درصد رشد کرد.

طبق گزارش انجمن جهانی فولاد، در پنج ماه ابتدایی (ژانویه تا می‌سال ۲۰۲۵ میلادی) ۷۸۴میلیون تن فولاد در جهان تولید شد که نسبت به مدت مشابه سال ۲۰۲۴ میلادی ۱.۳ درصد کاهش داشت.

تولید جهانی فولاد در ماه می‌سال ۲۰۲۵ نیز با کاهش ۳.۸درصدی نسبت به ماه می ۲۰۲۴ به ۱۵۸میلیون و ۸۰۰هزار تن رسید.

تولید پنج‌ماهه ایران از آلمان در جایگاه هشتمین تولیدکننده بزرگ جهان تنها ۴۰۰ هزار تن کمتر است.

تولید چین در جایگاه بزرگ‌ترین تولیدکننده دنیا در پنج‌ماهه یادشده ۴۳۱میلیون و ۶۰۰هزار تن بود و در مقایسه با مدت مشابه سال گذشته ۱.۷ درصد کاهش یافت.

هند، ژاپن، آمریکا، روسیه، کره جنوبی و ترکیه رتبه‌های دو تا شش تولید جهانی را در اختیار دارند.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار