کد خبر: 1300089
تاریخ انتشار: ۰۸ خرداد ۱۴۰۴ - ۱۱:۱۹
طبق گفته مدیرکل کنسولی وزارت امور خارجه، صبح امروز دو تبعه ایرانی از زندان‌های عربستان سعودی آزاد شدند.

جوان آنلاین: مجتبی شصتی کریمی، مدیرکل کنسولی وزارت امور خارجه که در عربستان حضور دارد در مصاحبه‌ای گفت: آقایان قاسمیان و ندیمی، دو شهروند بازداشت شده کشورمان در مدینه منوره، آزاد شدند.

به گزارش تسنیم، شصتی کریمی با اشاره به تلاش‌های فشرده وزارت امور خارجه با هماهنگی سازمان حج و زیارت برای پیگیری وضع این دو تبعه ایرانی افزود: این پیگیری‌ها در ساعات اولیه بامداد امروز به آزادی آنان، منجر شد.

مدیرکل کنسولی وزارت امور خارجه یادآور شد: دستگاه سیاست خارجی در چارچوب وظائف ذاتی‌اش برای حمایت از اتباع ایرانی در هر جای جهان؛ از هیچ کوششی فروگذار نمی‌کند.

وی همچنین گفت: وزیر امور خارجه، هم در چارچوب حمایت از اتباع و هم از حیث صیانت از روابط ایران و عربستان، اهتمام ویژه‌ای به این موضوع داشت.

شصتی کریمی آزادی آقایان قاسمیان و ندیمی را مرهون تلاش جمعی سفارت و سرکنسولگری کشورمان در ریاض و جده و نیز سازمان حج و زیارت دانست.

وی همچنین از همکاری خوب مراجع ذی صلاح عربستانی در این زمینه، قدردانی کرد.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار