کد خبر: 1300002
تاریخ انتشار: ۰۷ خرداد ۱۴۰۴ - ۱۸:۳۷
در روز جهانی فوتبال که در صحن سازمان ملل متحد در نیویورک برگزار شد، نماینده ایران جشن قهرمانی ۳۰۰ هزار نفری تراکتور در تبریز را یکی از نشانه‌های قدرت وحدت بخش فوتبال دانست.

جوان آنلاین: در روز جهانی فوتبال که در صحن سازمان ملل متحد در نیویورک برگزار شد، نماینده ایران جشن قهرمانی ۳۰۰ هزار نفری تراکتور در تبریز را یکی از نشانه‌های قدرت وحدت بخش فوتبال دانست.

به گزارش مهر، ناصر اسدی نماینده عالیرتبه جمهوری اسلامی ایران در مراسم روز جهانی فوتبال، متن زیر را قرائت کرد:

در روز جهانی فوتبال، ما نه تنها محبوب‌ترین ورزش جهان، بلکه ارزش‌هایی را که این ورزش نشان می‌دهد - کار تیمی، شور و اشتیاق، انعطاف‌پذیری، شمول و اتحاد - جشن می‌گیریم. فوتبال زبانی جهانی است که از مرز‌ها فراتر می‌رود و مردم را از فرهنگ‌ها و ملت‌ها گرد هم می‌آورد.

در ایران، فوتبال عمیقاً در زندگی ملی ریشه دوانده و از محبوبیت بی‌نظیری برخوردار است. تیم ملی ما، به عنوان نمادی از وحدت و غرور ملی پابرجاست. نکته قابل توجه این است که ایران جزو اولین تیم‌هایی بود که به جام جهانی فیفا راه یافت و این نشان از قدرت و عزم بازیکنان ما دارد.

باشگاه‌های بزرگ کشور من مانند تراکتور، پرسپولیس و استقلال از حمایت گسترده‌ای برخوردارند که فراتر از مرز‌های منطقه‌ای و فرهنگی است. هفته گذشته، بیش از ۱۰۰ هزار هوادار در ورزشگاه تبریز گرد هم آمدند تا پیروزی تراکتور در لیگ برتر خلیج فارس را جشن بگیرند و ۲۰۰ هزار نفر دیگر نیز در سراسر شهر به جشن و پایکوبی پیوستند - که قدرت وحدت‌بخش فوتبال را نشان می‌دهد. این باشگاه همچنین تبریک‌های گسترده‌ای از هواداران در سراسر ایران و کشور‌های همسایه دریافت کرد.

همزمان با گرامیداشت این روز ویژه، بیایید تأثیر عمیق اجتماعی فوتبال را - به عنوان ابزاری برای توانمندسازی، شمول و صلح - به رسمیت بشناسیم.

با این حال، اگرچه فوتبال جذابیت جهانی دارد، اما مزایای آن به طور یکسان برای همه قابل دسترسی نیست. بسیاری از کشور‌های در حال توسعه، با وجود اشتیاق و استعداد فراوان، به دلیل زیرساخت‌های ناکافی و عدم سرمایه‌گذاری با محدودیت‌های جدی رو‌به‌رو هستند. این چالش‌ها مانع از آن می‌شود که میلیون‌ها کودک و جوان در کشور‌های در حال توسعه از طریق ورزش، پتانسیل خود را به فعلیت برسانند.

در این زمینه، ما از جامعه بین‌المللی - از جمله آژانس‌های سازمان ملل، بانک‌های توسعه و فدراسیون‌های ورزشی - می‌خواهیم که توسعه زیرساخت‌های ورزشی در کشور‌های جنوب جهان را در اولویت قرار دهند.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار