جوان آنلاین: روزنامه صهیونیستی یدیعوت آحارنوت در گزارش خود آورده است که از زمان آغاز جنگ علیه نوار غزه در هفتم اکتبر۲۰۲۳ (پانزدهم مهر ۱۴۰۲) تاکنون، ۶۶ هزار نظامی صهیونیست و خانواده هایشان درخواست حمایت روانی و روان درمانی کرده اند.
این گزارش افزود: نظامیانی که درخواست روان درمانی کرده اند از افسردگی و مشکل در روابط اجتماعی رنج می برند.
در بخش دیگری از این گزارش آمده است که بیش از نیم میلیون صهیونیست در اثر تبعات ناشی از جنگ درخواست روان درمانی کرده اند.
اخیرا نیز روزنامه صهیونیستی «هاآرتص» نتایج پژوهش دانشگاه تل آویو را منتشر کرد که در آن آمده است: ۱۲ درصد از نظامیان ذخیره که در غزه جنگیدهاند، دچار اختلالات شدید شدهاند.
این روزنامه افزود که ابتلای نظامیان ذخیره به اختلالات روانی باعث شده است تا آمادگی خدمت نظامی در قالب ارتش این رژیم را نداشته باشند.
روزنامه صهیونیستی هاآرتص پیش از این نیز در گزارشی از افزایش ۶ برابری بیماریهای روحی و روانی در میان نظامیان رژیم صهیونیستی، بعد از عملیات «طوفانالاقصی» خبر داده بود.
براساس این گزارش، تعداد نظامیان رژیم صهیونیستی که از هفتم اکتبر۲۰۲۳ (پانزدهم مهر ۱۴۰۲ و آغاز عملیات طوفان الاقصی) به بعد به خودکشی فکر کرده یا تهدید به خودکشی کردهاند، ۱۴۵ درصد افزایش یافته است.
روزنامه صهیونیستی هاآرتص نوشت: بیش از یک هزار نیروی ذخیره، هم اکنون در حال دریافت خدمات سلامت روان و مراقبتهای مربوطه هستند و تعداد افرادی که از این خدمات بهره بردهاند، بیش از ۲ هزار نفر است.
این روزنامه صهیونیستی افزود: مشکلات روحی نظامیان اسرائیلی فقط به خودشان محدود نمیشود و به خانوادههای آنها نیز سرایت کرده است.