کد خبر: 1299309
تاریخ انتشار: ۰۵ خرداد ۱۴۰۴ - ۰۲:۲۰
بخش‌های مختلف به گونه‌ای طراحی شده بود که برای شرکت‌کنندگان و خانواده‌هایشان در سالن و برای بینندگان سراسری جذاب باشد و موجب شود تا پایان آن را دنبال کنند. بخش‌هایی مثل حدس زدن ضرب‌المثل با اشیا، املا و واژه‌گزینی چنین صبغه‌ای داشتند

جوان آنلاین: مسابقه تلویزیونی «دو نقطه» که به همت دفتر پاسداشت زبان فارسی حوزه هنری به تهیه کنندگی مجید ظریف و با هدف آشنا کردن نسل جدید با زبان فارسی و ظرافت‌ها و ظرفیت‌های آن در شبکه دو سیمای جمهوری اسلامی ایران تولید شده با استقبال مخاطبان بسیاری روبه‌رو شده است. 
ناصر فیض، مدیر دفتر پاسداشت زبان فارسی در گفت‌و‌گو با روابط عمومی حوزه هنری درباره روند تولید دو نقطه گفت: فکر اصلی این مسابقه از سوی آقای مجید ظریف (تهیه‌کننده) و دوستان‌شان مطرح شد و از آنجایی که حوزه هنری همیشه نسبت به زبان فارسی توجه ویژه داشته است، از این طرح استقبال کرد و بلافاصله با تشکیل شورای علمی و سیاستگذاری نخستین گام‌ها در این زمینه برداشته شد. سپس با حمایت مالی از این اتفاق مهم تولید آن در شبکه دو با تهیه‌کنندگی آقای ظریف و کارگردانی آقای پورصباغ آغاز شد. 
وی با اشاره به نقش دفتر پاسداشت زبان فارسی در بخش محتوایی مسابقه تلویزیونی دونقطه افزود: کار اصلی ما در این برنامه نظارت بر محتوای تأمین شده و حضور در بخش علمی و محتوایی مسابقه از تدوین پرسش‌ها تا اجرای صحیح بخش‌های مختلف اعم از واژه‌شناسی، ضرب‌المثل‌ها و نکات زبانی بود. نمایندگانی از طرف دفتر ما در تمام مراحل پیش تولید و تولید حضور داشتند که حتی هنگام ضبط برنامه در اتاق فرمان یاریگر گروه سردبیری و تحریریه بودند که اگر به لحاظ زبانی و ادبی نیاز به اصلاح وجود داشت، عزیزان تولیدکننده بتوانند با کمترین معطلی کارشان را انجام دهند. 
ناصر فیض درباره چگونگی انتخاب شرکت‌کنندگان گفت: در چند استان کشور فراخوان‌هایی برگزار شد که دانش‌آموزان بسیاری شرکت کردند. بعد از برگزاری نشست‌های فراوان و به منظور آزمون و سنجش توانایی‌های زبانی و هوشی نوجوانان شرکت‌کنندگان اصلی برگزیده شدند. 
مدیر دفتر پاسداشت زبان فارسی حوزه هنری ضمن اشاره به جذابیت‌های ساختاری مسابقه دونقطه، آن را از عوامل استقبال این برنامه برشمرد و افزود: بخش‌های مختلف به گونه‌ای طراحی شده بود که برای شرکت‌کنندگان و خانواده‌هایشان در سالن و برای بینندگان سراسری جذاب باشد و موجب شود تا پایان آن را دنبال کنند. بخش‌هایی مثل حدس زدن ضرب‌المثل با اشیا، املا و واژه‌گزینی چنین صبغه‌ای داشتند. 
این شاعر طنزپرداز در پایان خاطرنشان کرد: برنامه دونقطه تجربه بسیار خوبی برای ما و مخاطبان بود، چراکه توانستیم در قالبی شاد و رقابتی زبان فارسی، زیبایی‌ها و ظرافت‌های آن را به جامعه دوباره یادآوری کنیم. در این رقابت‌ها شرکت کنندگان و مخاطبان گسترده برنامه، افزون بر توجه ویژه به زبان فارسی به عنوان هویت ملی و فرهنگی ما که برگرفته از اعتقادات اصیل دینی، ملی و میهنی هموطنان عزیز است، در قالب برنامه‌ای تأثیرگذار و سرشار از جاذبه و نوآوری با سبک زندگی ایرانی از نزدیک آشنا شدند.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار