کد خبر: 1298052
تاریخ انتشار: ۲۸ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۱۶:۲۰
اپراتور‌های تلفن همراه در حالی از وزارت ارتباطات برای افزایش ۷۵ درصدی قیمت اینترنت، درخواست مجوز داده‌اند که رئیس رگولاتوری می‌گوید کیفیت پایین اینترنت «باعث نارضایتی بخش قابل‌توجهی از کاربران شده است.»

جوان آنلاین: «سرعت اینترنت آنقدر بد است که در یک کلاس مجازی ۲ ساعته، بار‌ها قطع شدم و کل پولی که برای کلاس داده بودم، هدر رفت. حالا می‌خواهند همین اینترنت بی‌کیفیت را گران هم کنند»؛ این را سعید، دانشجوی رشته کامپیوتر می‌گوید.  همراه اول، ایرانسل و رایتل در نامه به وزارت ارتباطات درخواست کرده‌اند تعرفه اینترنت ۷۵ درصد افزایش پیدا کند. رئیس رگولاتوری، حمید فتاحی در پاسخ به نامه آنها گفته است نارضایتی کاربران، پذیرش افزایش تعرفه در افکار عمومی را «با مانع جدی مواجه می‌کند»

به گزارش فارس، دی‌ماه ۱۴۰۲ اپراتور‌ها با این شرط مجوز افزایش قیمت اینترنت گرفتند که کیفیت و سرعت اینترنت را افزایش دهند. آنها موظف شدند علاوه بر افزایش سایت‌های ۵G، سرعت اینترنت را در طول شش ماه، ۳۰٪ افزایش دهند. این موارد به پروانه اپراتور‌ها افزوده شد و بنا شد در صورت عدم اجرا، مشمول جریمه شوند.

اپراتور‌ها در نامه اخیر خود به وزارت ارتباطات نوشتند تعرفه‌های موجود، امکان سرمایه گذاری برای توسعه ظرفیت شبکه را فراهم نکرده و «کاهش کیفیت خدمات و سرعت اینترنت»  موید این موضوع می‌باشد. رئیس رگولاتوری نیز گفته با توجه به فراگیری استفاده از اینترنت در زندگی روزمره مردم، «توجه به معیشت و عدم تحمیل هزینه‌های نامتعارف به آنها» مبنای هرگونه تصمیم‌گیری در این رابطه خواهد بود.

وزیر ارتباطات جمعه شب در برنامه هزار و یک شب تلویزیون در خصوص وضعیت مصرف اینترنت کشور گفت در حال حاضر ۸۰ درصد مصرف اینترنت کشور از طریق اینترنت همراه صورت می‌گیرد و تنها ۲۰ درصد به اینترنت ثابت اختصاص دارد. این در حالی است که «باید بر توسعه و ترویج استفاد از اینترنت ثابت تمرکز کنیم». شبکه همراه گران‌تر، کم‌سرعت‌تر و ناپایدارتر است. اینترنت فیبرنوری تا ۳۰ برابر سرعتش بیشتر است و قیمت هر گیگ اینترنت آن، یک پنجم اینترنت همراه است.

زارعی استاد دانشگاه معتقد است همانطور که افزایش تعرفه قبلی چاره‌ساز نبود، این‌بار هم کمکی نخواهد کرد. راه‌حل اصلی، اختصاص تسهیلات برای اتصال مردم به فیبرنوری به‌عنوان اینترنت پرسرعت و به‌صرفه است.

پوشش شبکه فیبر نوری در کشور تا کنون به ۸ میلیون مشترک رسیده است و طبق برنامه هفتم توسعه باید به ۲۰ میلیون برسد. اما از پوشش مهمتر، اتصال مشترکان به اینترنت فیبر نوری است که به‌عقیده کارشناسان، برنامه‌ریزی ویژه از سمت وزارت ارتباطات نیاز دارد.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار