کد خبر: 1279865
تاریخ انتشار: ۱۱ بهمن ۱۴۰۳ - ۱۷:۲۸
استیو ویتکاف فرستاده ترامپ در خاورمیانه با بنیامین نتانیاهو نخست وزیر رژیم صهیونیستی در اراضی اشغالی دیدار و گفت‌و‌گو کرد.

جوان آنلاین: به نقل از فلسطین الیوم، شبکه ۱۳ تلویزیون رژیم صهیونیستی گزارش داد که «استیو ویتکاف» فرستاده ترامپ در مورد جزئیات طرح کوچاندن فلسطینیان از غزه با نتانیاهو گفت‌و‌گو کرده است.

به گزارش مهر، در این دیدار در مورد جزئیات توافق آتش‌بس در غزه و مذاکرات برای مراحل دوم و سوم این توافق نیز گفت‌و‌گو و تبادل نظر شده است.

ترامپ اخیر طرحی جنجالی را برای کوچاندن مردم غزه به برخی کشور‌های منطقه از جمله مصر و اردن پیشنهاد داد که با واکنش‌های و محکومیت‌های گسترده‌ای همراه بوده است.

اردن و مصر به‌شدت با این طرح مخالفت و اعلام کردند که هرگز کوچاندن و آواره شدن فلسطینیان به دیگر کشور‌ها را نخواهند پذیرفت.

اظهارات ترامپ حتی در داخل اراضی اشغالی و آمریکا نیز با تمسخر و انتقاد گسترده رو‌به‌رو گردید.

دولت آلمان نیز این اظهارات را محکوم و اعلام کرد که فلسطینیان نباید از غزه اخراج شوند و این منطقه نباید تحت اشغال دائم تل آویو قرار گیرد.

حتی برنی سندرز، سناتور آمریکایی، نیز طرح ترامپ را به‌شدت محکوم کرد و آن را پاکسازی نژادی و جنایت جنگی خواند.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار