کد خبر: 1279850
تاریخ انتشار: ۱۱ بهمن ۱۴۰۳ - ۱۶:۲۲
فصل جدید «سینما ملت» با اجرای محمدرضا مقدسیان به شبکه تهران می‌آید و «هفت» بهروز افخمی هم به صورت ویژه در شبکه سه پخش می‌شود.

جوان آنلاین: پخش فصل جدید «سینماملت» همزمان با جشنواره فجر آغاز می‌شود. این برنامه با اجرای محمدرضا مقدسیان و به تهیه‌کنندگی پیمان خزلی و سردبیری سیدرضا منتظری از جمعه ۱۲ بهمن هرشب به‌صورت زنده از ساعت ۲۱ روی آنتن شبکه تهران می‌رود.

به گزارش تسنیم، این برنامه با حضور مهمانان مدعو از میان منتقدان و کارشناسان سینما، فیلمسازان، مسئولان سینمایی و ... در ۳ بخش تحلیل کلی جشنواره فیلم فجر، گفت‌و‌گو با صاحبان آثار و نقد فیلم‌های این رویداد سینمایی روی آنتن خواهد رفت. «سینما ملت» کاری مشترک از گروه اجتماعی شبکه تهران و مرکز هنری رسانه‌ای نهضت است.

«هفت» با ویژه‌برنامه به جشنواره فیلم فجر می‌آید
ویژه برنامه سینمایی «هفت» با آیتم‌های متفاوت در ایام چهل و سومین جشنواره فیلم فجر، هر شب از ساعت ۲۳ پخش خواهد شد. این برنامه سینمایی از جمعه ۱۲ بهمن هر شب به طور زنده از برج میلاد پخش می‌شود و تا روز پایانی جشنواره ادامه خواهد داشت.

در میز نقد امیر قادری، آرش خوشخو، رضا صدیق و سیدحمیدرضا قادری به نقد و بررسی فیلم‌های هر روز جشنواره می‌پردازند.

یکی دیگر از میز‌های این برنامه سینمایی مربوط به گفت‌و‌گو با عوامل فیلم‌های حاضر در جشنواره است و در بعضی از شب‌ها میز دیگری تحت عنوان گفتگوی ویژه برگزار خواهد شد.

ویژه برنامه سینمایی «هفت» به تهیه‌کنندگی محمدحسین تنکابنی، در ایام جشنواره فیلم فجر هر شب با اجرای بهروز افخمی از شبکه نمایش پخش می‌شود.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار