کد خبر: 1248208
تاریخ انتشار: ۰۷ شهريور ۱۴۰۳ - ۲۳:۰۰
رویارویی زودهنگام یحیی با پرسپولیس
تراکتور که هفته گذشته به واسطه درخشش گلر پرسپولیس دو امتیاز حساس خانگی را از دست داد امروز با هدف جبران مافات در شهرقدس برابر هوادار به میدان می‌رود
دنیا حیدری
جوان آنلاین: هفته سوم رقابت‌های لیگ برتر عصر امروز با برگزاری چهار دیدار آغاز می‌شود، آن‌هم در شرایطی که هنوز نه مسائل و مشکلات مربوط به VAR حل و فصل شده و نه معضل ورزشگاه‌ها، به‌طوری‌که اکثر تیم‌ها دربه‌در داشتن ورزشگاهی برای برگزاری دیدار‌های خود هستند. 
 
 آغاز سومین هفته
رقابت‌های این هفته ساعت ۱۹:۱۵ عصر امروز با برگزاری همزمان دو دیدار هوادار- تراکتور و همچنین مس رفسنجان- آلومینیوم اراک آغاز می‌شود. سپس ذوب‌آهن ساعت ۱۹:۳۰ به میهمانی خیبر خرم‌آباد می‌رود و دست‌آخر نیز در آخرین بازی روز نخست هفته سوم ساعت ۲۰:۳۰ استقلال خوزستان پذیرای استقلال تهران است. دیداری که یکی از معضلات آن برای میزبان آبی‌پوش نداشتن ورزشگاه بود! مسئله‌ای که این روز‌ها اکثر تیم‌های لیگ با آن دست به گریبان هستند، چراکه همه ورزشگاه‌ها به یک‌باره و همزمان در دست تعمیر قرار گرفتند! تعمیراتی که باید سال‌ها قبل انجام می‌شد، اما نشد تا امروز فراگیر شدن همت آقایان مسئول در سروسامان دادن آن‌ها کار دست تیم‌های لیگ بدهد!
تراکتور که هفته گذشته به واسطه درخشش گلر پرسپولیس دو امتیاز حساس خانگی را از دست داد امروز با هدف جبران مافات در شهرقدس برابر هوادار به میدان می‌رود. تیمی که هرگز برابر نماینده سرخپوش تبریزی‌ها رنگ برد به خود ندیده و نمی‌تواند حریف دست وپاگیری برای اسکوچیچ و یارانش باشد، خصوصاً که تنها شانس تراکتور برای ادامه حضور در رده دوم جدول، برتری در این دیدار خارج از خانه است، وقتی ملوان، فولاد و استقلال با امتیاز مشابه (چهار) و تفاضل گل کمتر چشم به جایگاه تبریزی‌ها دارند. 
مهم‌ترین بازی امروز، اما دربی استقلالی‌های لیگ است که تا چند ساعت قبل از بازی مشخص نبود قرار است در کدام ورزشگاه برگزار شود، چراکه فولاد قصد نداشت اجازه برگزاری این بازی را در فولادآره‌نا صادر کند، اما در نهایت با پادرمیانی مسئولان، استقلال خوزستان موفق به گرفتن اجازه میزبانی در ورزشگاه شهدای فولاد شد. ورزشگاهی که از تکنولوژی کمک‌داورویدئویی بهره نمی‌برد و این خبر خوشی برای استقلال نکونام نیست. تیمی که سه گل از چهار گل خود را از روی نقطه پنالتی به ثمر رسانده و VAR نقش پررنگی در کسب چهار امتیازی دارد که طی دو هفته اخیر کسب کرده است. مسئله‌ای که طی روز‌های اخیر بار‌ها و بار‌ها توسط کارشناسان به آن پرداخته شده است. اما بی‌تردید چمن خوب ورزشگاه فولاد این فرصت را در اختیار استقلال و بازیکنان قرار می‌دهد که بتوانند تاکتیک‌های خود را آنطور که باید و شاید پیاده کنند و بعد از تساوی دراماتیک و پرحرف و حدیث هفته قبل به دومین برد این فصل خود دست یابند. البته اگر حواشی اخیر، نکونام و یارانش را در اهواز یقه نکند. 
 
 روز پایانی
مسابقات این هفته روز جمعه با برگزاری چهار دیدار باقیمانده پیگیری می‌شود که طی آن دو بازی سپاهان- شمس‌آذر و نساجی- گل‌گهر ساعت ۱۹:۱۵ و دو دیدار ملوان- چادرملو و همچنین پرسپولیس-فولاد ساعت ۱۹:۳۰ برگزار می‌شود تا پرونده هفته سوم بسته شود. 
هرچند که مصاف سپاهان صدرنشین به عنوان تنها تیمی که هر دو بازی هفته گذشته را با برد به پایان برده برابر شمس‌آذر قزوین خالی از اهمیت نیست، خصوصاً برای تیم‌های استقلال، فولاد، تراکتور و ملوانی که با یک امتیاز کمتر مترصد کوچک‌ترین فرصتی برای به زیر کشیدن زردپوشان اصفهانی هستند. با این وجود حساس‌ترین مصاف روز جمعه دیدار دو تیم پرسپولیس و فولاد است و رویارویی یحیی گل‌محمدی با تیم سابق خود. تیمی که با آن طعم قهرمانی در لیگ را چشیده، اما اختلاف‌نظر با درویش سرانجام راه او را از سرخپوشان جدا کرد. حالا یحیی در همین ابتدای فصل بیست‌وچهارم در حالی قرار است رودرروی پرسپولیس قرار بگیرد که سکان هدایت فولاد را به دست دارد. تیمی که همواره در رقابت‌های لیگ پرسپولیس را آزرده، حتی زمانی که نتوانسته امتیازی از سرخپوشان پایتخت بگیرد. اما بدون شک این‌بار مصاف دو تیم متفاوت از هر زمان دیگری خواهد بود، چراکه یحیی شناخت کامل و جامعی از پرسپولیس و نفراتش دارد و این کار فولاد را برای کسب امتیاز از پرسپولیس ساده‌تر می‌کند. با وجود این گاریدو هم بعد از تساوی به دنبال کسب نخستین برد این فصل خود در رقابت‌های لیگ است و همین مسئله می‌تواند جدالی جذاب را از دو تیم به نمایش بگذارد. فولاد فصل گذشته در هر دو بازی رفت و برگشت برابر پرسپولیس تن به شکست داد، اما باید دید یحیی می‌تواند به این روند خاتمه دهد یا این گاریدوست که با کسب نتیجه برابر فولاد به روند تساوی‌های این فصل تیمش پایان می‌دهد. هرچند پرسپولیس همچنان هم در خط حمله با مشکل بی‌دقتی مهاجمانش روبه‌روست و هم در خط دفاع به دلیل نداشتن دفاع چپ تخصصی با دردسر‌های زیادی دست و پنجه نرم می‌کند و باید دید با وجود این کاستی‌ها می‌تواند در این بازی مثلاً خانگی که قرار است در قزوین برگزار شود از سد تیمی، چون فولاد عبور کند، وقتی هر دو گل دریافتی پرسپولیس در این فصل از روی توپ‌های ارسالی بلند روی دروازه بوده و این دقیقاً همان نقطه قوت تیم یحیی است، به‌طوری‌که ارسال‌های خطرناک، ضربات سر خطرناک و عملکرد خوب روی ضربات آزاد و ارسال‌ها یکی از نقاط قوت فولاد خوزستان در این فصل بود. مسئله‌ای که می‌تواند در قزوین برای گاریدو و تیمش دردسرساز شود.
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار