کد خبر: 1197700
تاریخ انتشار: ۲۰ آبان ۱۴۰۲ - ۲۰:۰۵

مدیر عامل شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی گفت: به طور میانگین روزانه ۱۱۵‌میلیون لیتر بنزین در کشور سوخت می‌شود.
به گزارش «جوان» به نقل از صداوسیما، جعفر سالارنسب، مدیر عامل شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی با بیان اینکه پالایشگاه‌های ده‌گانه کشور برای تولید بنزین به صورت ۲۴ساعته فعال هستند، گفت: «روزانه به طور میانگین ۱۱۵‌میلیون لیتر بنزین در کشور سوخت می‌شود که این آمار نسبت به سال گذشته ۱۳‌درصد افزایش یافته است، اما باید این را هم اضافه کرد که بنزین به اندازه کافی در انبار‌های سوخت موجود است.»
وی با اشاره به توزیع الکترونیکی گاز مایع گفت: با آغاز به کار سامانه درخواست فرآورده‌های نفتی (سدف) در سال۱۴۰۱ تقریباً توزیع الکترونیکی گاز مایع حدود ۱۰درصد بود، اما با گذشت یک سال از فعالیت سامانه سدف توزیع الکترونیکی گاز مایع به بیش از ۷۰‌درصد رسیده است، با وجود این هیچ مشکلی در عرضه توزیع الکترونیکی وجود ندارد.
مدیر عامل شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی تصریح کرد: فرایند درخواست گاز مایع فقط از طریق ثبت در سامانه درخواست فرآورده‌های نفتی (سدف) امکانپذیر است. در حال حاضر ۹۹درصد گاز مایع در استان تهران با تراکنش بانکی انجام می‌شود.
سالاری‌نسب در پایان گفت: قیمت یارانه‌ای هر کیلوگرم گاز مایع ۲۷هزار تومان است که در حال حاضر شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی با ۷۰شرکت زیرمجموعه عرضه گاز مایع را انجام می‌دهد.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار