کد خبر: 1194439
تاریخ انتشار: ۰۶ آبان ۱۴۰۲ - ۰۳:۰۰
راهبرد‌های ما برای تثبیت دستاورد‌های طوفان‌الاقصی چه باشد؟! کار‌های زیادی در حال انجام است. انفجار تولید رخ داده و دائم کلیپ و جزوه و... می‌آید و این طبیعی است، چون انرژی زیادی آزاد شده و همه ظرفیت‌ها فعال شده‌اند.

جوان آنلاین: علیرضا کمیلی: کار‌های زیادی در حال انجام است. انفجار تولید رخ داده و دائم کلیپ و جزوه و... می‌آید و این طبیعی است، چون انرژی زیادی آزاد شده و همه ظرفیت‌ها فعال شده‌اند. در این میان ولی باید بتوان بر برخی راهبرد‌های محوری نیز متمرکز شد که آثاری بلندمدت در جامعه دارند. این به معنای نفی سایر راهبرد‌ها یا اقدامات نیست. بالاخره حالا مردم بهتر می‌شنوند و آنچه می‌ماند برخی تک گزاره‌هاست که به درستی و نه الزاماً مستقیم «روایت» شده‌اند.
برای جامعه ایرانی
اولاً: تمرکز بر اینکه مسئله فلسطین مربوط به «شرافتمندان» عالم است چنانچه در خود غرب امروز شاهدیم. ما تنها حامیان فلسطین در جهان نیستیم، حمایت سایر ملت‌ها خیلی جدی‌تر است. بحران انسانی فلسطین ربطی به جمهوری اسلامی ندارد و اقلاً ۳۰ سال قبل انقلاب شروع شده است.
ثانیاً: اسرائیل قاتل و کودک‌کش است. با هر کس و هر جا مشکل داری و هر باوری داری، نمی‌توانی سمت کودک‌کشان و اشغالگران زندگی مردم بایستی. حق دفاع برای انسان مظلومی که همه حقوقش سلب شده هم بدیهی است، لذا حمایت نظامی جمهوری اسلامی از مقاومت فلسطینی کمک به بقای خودشان است.
برای امت مسلمان
اولاً: اگر فکر می‌کردید «مقاومت» کارش تمام است و باید به نظریه دو دولت تن داد در اشتباه بودید. بیایید جدی‌تر از مقاومت حمایت کنید. حکام خسته و ترسوی کشورتان را وادار کنید به قطع روابط اقتصادی- سیاسی و حمایت مستقیم از مقاومت فلسطینی.
ثانیاً: نشانه‌های افول دنیای تک قطبی آشکار شده است. همین که اسرائیل باید دو هفته منتظر باشد تا تصمیم بگیرد حمله زمینی کند به معنای پایان دوران تحقیر مسلمانان است. عزتی را که داشتیم می‌توانیم برگردانیم. امید به تغییر شرایط زنده شده است.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار