کد خبر: 1172903
تاریخ انتشار: ۳۱ تير ۱۴۰۲ - ۲۳:۰۰
رئیس سازمان سینمایی خبر داد
خودداری از پذیرش محصولات کشور سوئد در جشنواره‌های ایران رئیس سازمان سینمایی در جلسه شورای بین‌الملل سینما در واکنش به هتک‌حرمت به ساحت قرآن کریم از سوی یک شهروند سوئدی تصریح کرد: از این پس از حضور و پذیرش محصولات کشور سوئد در جشنواره‌های مختلف ایران خودداری می‌شود.

محمد خزاعی با اشاره به اینکه اسلام‌ستیزی و هجمه علیه اعتقادات مسلمانان رفتاری مشکوک از سوی برخی جریان‌های امنیتی و اندیشگی غربی است، افزود: جریاناتی در غرب همواره درصدد آن هستند با تحقیر، تخریب و ستیز با ارزش‌های سایر ادیان به‌ویژه اسلام، خوی استعماری خود را پشت نقاب «حق آزادی بیان» پنهان کنند. وی، با اشاره به اینکه رفتار زشت اسلام‌هراسی و اسلام‌ستیزی غرب بار دیگر تکرار شده است، خاطرنشان کرد: متأسفانه غرب به جای گفتمان برای فهم بهتر اشتراکات دینی و نزدیکی ادیان الهی همواره بر تنور تخریب، تهدید، انزوا، تخاصم و نفرت دینی دمیده است. راهبرد اشتباهی که با واکنش مسلمانان غیرتمند، شریف و آزادیخواهان جهان روبه‌رو شده است.
رئیس سازمان سینمایی با بیان اینکه دست‌های صهیونیسم جهانی در اینگونه ماجراجویی‌ها دیده می‌شود، تأکید کرد: اینگونه اقدامات، رفتار و پدیده فردی منتزع از حرکت خزنده صهیونیسم جهانی در راستای گسترش اسلام‌هراسی ارزیابی نمی‌شود و باید آن را بخشی از پازل از پیش‌طراحی شده صهیونیست‌ها برای ایجاد جنگ‌های مذهبی دانست. تفکری که قصد دارد جامعه جهانی را در قرن حاضر با جنگ‌های صلیبی جدید گرفتار حرمان و چالش کند.
خزاعی با اشاره به رویکرد خصمانه و به دور از منطق دیپلماسی و حقوق بین‌الملل دولت سوئد در این زمینه تصریح کرد: سازمان سینمایی ضمن محکوم کردن اینگونه رفتار‌ها تا تغییر رویکرد دولت سوئد از پذیرش محصولات این کشور در جشنواره‌های مختلف ایران خودداری خواهد کرد. وی با بیان اینکه این تصمیم، سریع‌ترین واکنش برای هم‌صدایی با جامعه جهانی علیه اینگونه هتک‌حرمت‌هاست، تأکید کرد: اولویت ما قطعاً اهتمام به تولید آثار فرهنگی و تبیین وجوه استدلالی دین با عنایت به پشتوانه‌های غنی اسلام و سیره اهل بیت (ع) در محاجه و گفتگو با ادیان، حتی با افراد متهتک است و باید از طریق تولید محتوا در تمامی ساحت‌ها، یعنی فیلم سینمایی، کوتاه، مستند و پویانمایی به رفتار‌های این‌چنینی پاسخ دهیم.
خزاعی گفت: هتک‌حرمت به قرآن کریم یک اتفاق سیاسی نیست، بلکه توهین آشکار به هر مسلمان در سراسر جهان است و شایسته است جامعه هنری و سینمایی ایران و جهان علیه این موضوع واکنش نشان دهند.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار