کد خبر: 1169738
تاریخ انتشار: ۱۸ تير ۱۴۰۲ - ۲۰:۴۱
کشته شدن سه تروریست در درگیری با نیرو‌های امنیتی اردن رسانه‌های اردن از درگیری نیرو‌های امنیتی این کشور با تروریست‌ها در منطقه مرزی جنوب شرقی این کشور و کشته شدن سه تروریست خبر دادند.

به گزارش جوان آنلاین به نقل از فارس، سه تروریست تحت تعقیب که دو نفر از آن‌ها از یکی از زندان‌ها فرار کرده بودند، در درگیری با نیرو‌های امنیتی کشته شدند.

اداره کل امنیت اردن امروز یکشنبه اعلام کرد که سه تروریست در درگیری با نیرو‌های امنیتی در منطقه مرزی جنوب شرقی این کشور کشته شدند.

سخنگوی اداره کل امنیت اردن اعلام کرد که یک گروه از نیرو‌های امنیتی ویژه به مکان اختفای این سه تروریست در نزدیکی نوار مرزی جنوب شرقی کشور یورش برده و با آن‌ها درگیر شدند.

به گفته وی دو نفر از این افراد به تازگی از یکی از مراکز اصلاح و بازپروری فرار کرده و نفر سوم نیز که فرد اصلی تحت تعقیب بود عضو باند تروریستی الحسینیه است.

بنابر گزارش وبگاه اردنی «عمون»، فرد سوم در کشته شدن سرتیپ «عبدالرزاق الدلابیح» در دسامبر گذشته دست داشته و چندین پرونده قضایی مرتبط با تروریسم برای او تشکیل شده بود.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار