مرد سالخوردهای که متهم است در درگیری با دو برادر بنگاهدار به خاطر اختلافی ملکی یکی از آنها را با پیچ گوشتی به قتل رسانده است، ماجرا را توضیح داد.
به گزارش جوان، اواخر خردادماه امسال به مأموران پلیس تهران خبر رسید مردی زخمی پس از انتقال به بیمارستانی به کام مرگ رفته است.
با اعلام این خبر، تیمی از مأموران کلانتری ۱۳۸ جنتآباد راهی محل و در آنجا با جسد مرد ۲۷ سالهای روبهرو شدند که بررسیها حکایت از آن داشت وی در درگیری با مرد سالخوردهای با اصابت پیچ گوشتی به بدنش به قتل رسیده است.
بدین ترتیب قاضی امیرحسین علیمردان، بازپرس ویژه قتل دادسرای امور جنایی تهران همراه تیمی از کارآگاهان اداره دهم در محل حادثه تحقیقات خود را آغاز کردند. تحقیقات نشان داد مقتول با قاتل اختلاف ملکی داشته که ساعتی قبل همراه برادرش با قاتل و سه همدست او درگیر میشوند که در جریان آن زخمی و به قتل میرسد.
مأموران در ادامه، متهم و سه همدستش را بازداشت کردند.
صبح دیروز متهم به دادسرای امور جنایی منتقل شد و به قتل اعتراف کرد. وی گفت: «چند سال قبل ملکم را برای ساخت در اختیار سازنده ساختمانی قرار دادم. پس از ساخت متوجه شدم او تعدادی از واحدها را به افرادی که یکی از آنها برادر مقتول بود، فروخته است. من قفل آن واحد را عوض کرده بودم تا تعیین تکلیف شود. آن روز ابتدا برادر مقتول آمد و من اجازه ندادم وارد ساختمان شود که مقتول از راه رسید و با من درگیر شد. من پیچ گوشتی برای تعویض قفل در دست داشتم که در درگیری ناخودآگاه به بدن او برخورد کرد، وگرنه من قصد قتل نداشتم.»
تحقیقات از متهم ادامه دارد.