کد خبر: 1149521
تاریخ انتشار: ۱۶ فروردين ۱۴۰۲ - ۲۳:۵۶
ریابکوف: شاهد درگیری مستقیم آمریکا و روسیه هستیم معاون وزیر خارجه روسیه امروز در مصاحبه‌ای تصریح کرد: شاهد درگیری مستقیم میان آمریکا و روسیه هستیم.

به گزارش جوان آنلاین به نقل از مهر، «سرگئی ریابکوف» معاون وزیر خارجه روسیه امروز چهارشنبه در مصاحبه با رادیو اسپوتنیک اعلام کرد: روسیه و ایالات متحده دوره جنگ سرد را پشت سر گذاشته و اکنون در گرماگرم جنگ قرار دارند؛ بر این اساس، به نوعی شاهد درگیری مستقیم دو کشور در یک جنگ ترکیبی هستیم.

به گزارش خبرگزاری تاس، معاون وزیر خارجه روسیه در این مصاحبه ادامه داد: برخی اَشکال جنگ ترکیبی که توسط آمریکایی‌ها استفاده می‌شود، کاملاً بی سابقه هستند و حتی در دوران جنگ سرد وجود نداشتند.

وی در این ارتباط افزود: متاسفانه صحبت‌های زیادی در مورد خطر یک درگیری هسته‌ای شده است. این یک موضوع تا اندازه‌ای دراماتیک است. باید تاکید کنم که روسیه کاملاً به فرضیه‌های شناخته شده متعهد است که اخیراً بار‌ها نیز از جمله در بالاترین سطح بیان شده است، مبنی بر اینکه در جنگ هسته‌ای هیچ برنده‌ای وجود ندارد و نباید آن را آغاز کرد. روسیه از ورود به جنگ هسته‌ای خودداری خواهد کرد؛ چون در این جنگ هیچ برنده‌ای وجود ندارد و لذا نباید آن را آغاز کرد.

«سرگئی ریابکوف» خاطر نشان کرد:، اما روشی که مخالفان آمریکایی ما بی پروا، تحریک آمیز و از بسیاری جهات کاملاً بی دقت از نردبان تشدید آن بالا می‌روند، نحوه کور شدن آن‌ها به دلیل اطمینان مطلقاً پوچ خود در مورد توانایی شان در تحمیل شکست راهبردی به روسیه است. این موضوع باعث می‌شود که به توانایی‌های ذهنی آن‌ها و عقل سلیم شان شک کنیم... مخالفان روسیه باید بدانند که با آتش بازی می‌کنند. آن‌ها باید بدانند که هرگونه تجاوز به حاکمیت و تمامیت ارضی کشور ما چه خواهد شد.

ریابکوف افزود: اگر این روند ادامه یابد، آماده ایم تا همه اقدامات را انجام دهیم و از همه ابزار‌های موجود برای دفاع از خود استفاده کنیم.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار