کد خبر: 1145561
تاریخ انتشار: ۲۱ اسفند ۱۴۰۱ - ۲۲:۳۰
باخت لیورپول با ناکامی صلاح زندگی همین است! بورنموث با تحمیل شکست به لیورپول، داغ بزرگی به دل یورگن کلوپ گذاشت. درحالی‌که انتظار می‌رفت تیم مرسی‌ساید بعد از یک هفته خوشحالی دوباره خوش بدرخشد، اما در زمین بورنموث با یک گل تن به شکست داد و فرصت نزدیک شدن به منچستریونایتد از دست رفت.
شیوا نوروزی

لیورپول همان تیمی است که با زدن هفت گل به تیم تنهاگ باعث تحقیر منچستر شد. بندرنشینان طی یک هفته برای رقیب سنتی خود کری خواندند و بار‌ها آن‌ها را به تمسخر گرفتند. با اینکه لیورپول در دیدار قبلی خود حسابی خوش درخشیده بود، ولی در کمال ناباوری حتی یک‌بار هم نتوانست دروازه بورنموث را باز کند. شاگردان کلوپ نه تنها در خط حمله ضعیف ظاهر شدند، بلکه در دفاع نیز نتوانستند مانع از گلزنی تیم میزبان شوند، آن هم در شرایطی که در جدال با یونایتد هفت بار موفق به گلزنی شده بودند. حالا همان تیم در مقابل تیم انتهای جدول بی‌دفاع ظاهر شد و از زدن یک گل نیز عاجز ماند.
بورنموث در حالی به این موفقیت بزرگ رسید که تا پیش از این فقط پنج بار طعم برد در این فصل را چشیده بود. در واقع این تیم از شادی تمام نشدنی لیورپول و غره شدن آن‌ها از شکست منچستر به نفع خود استفاده کرد و ششمین پیروزی فصل را جشن گرفت. محمد صلاح یکی از دلایل ناکامی لیورپول در این جدال بود. مهاجم مصری تنها موقعیت تیمش را از دست داد؛ پنالتی به دست آمده به صلاح سپرده شد، ولی این بازیکن توپ را به خارج زد تا بازیکنان بورنموث سر از پا نشناسند. کلوپ خیال می‌کرد اگر پنالتی را به صلاح بسپارد، او حتماً توپ را گل می‌کند غافل از اینکه هر بازیکنی ممکن است اشتباه کند. این چهارمین باری است که محمد صلاح با پیراهن لیورپول پنالتی از دست می‌دهد.
قرمز‌ها جام حذفی را از دست داده‌اند و از جام اتحادیه نیز کنار رفته‌اند. در لیگ برتر هم با ۴۲ امتیاز با آرسنال صدرنشین فاصله نجومی دارند، به همین خاطر است که قرار گرفتن در مربع بالانشینان جزیره نهایت آرزوی این فصل کلوپ به‌شمار می‌رود. لیورپول در این فصل عملکرد ضعیفی داشته و به هیچ‌وجه نتوانسته رضایت هوادارانش را جلب کند. بدون شک کسب برد ۷ بر صفر مقابل منچستر بهترین نتیجه لیورپول در لیگ بوده، منتها آن‌ها در لیگ قهرمانان نیز هنوز حضور دارند. با این حال باز هم وضعیت‌شان بحرانی است و کامبک زدن به رئال رؤیایی دست نیافتنی به نظر می‌رسد. آن‌ها چهارشنبه شب در مادرید در حالی به میدان می‌روند که دیدار رفت را ۵ بر ۲ واگذار کرده‌اند. در وضعیت فعلی کسی از لیورپول انتظار ندارد تیم سرحال آنچلوتی را شکست دهد.
سرمربی آلمانی برخلاف انتقاد‌های مطرح شده معتقد است بازیکنانش در مصاف با بورنموث بازی را در اختیار داشتند: «چه می‌توانم بگویم. روز ما نبود. در نیمه اول تیم حاکم بر توپ و میدان بودیم، ولی با اینکه در مقابل تیمی که فشرده دفاع می‌کرد قرار داشتیم، نتوانستیم ارسال‌های آخر را درست زما‌نبندی کنیم. آن‌ها به ضدحمله‌هایی که می‌خواستند دست پیدا کردند. فضا‌هایی که ما باید از آن‌ها استفاده می‌کردیم اتفاقاً باز بود. جزئیات کوچک وقتی رعایت نمی‌شود تأثیر‌های بزرگی بر روند بازی می‌گذارد. بعد هم گل خوردیم و کار پیچیده شد.» کلوپ به هیچ عنوان شکست را گردن یک بازیکن نمی‌اندازد: «در صحنه گلی که خوردیم، نمی‌خواهم هیچ‌کدام از بازیکنان را متهم کنم. کل تیم در فاز دفاعی اشتباه کرد. نتوانستیم درست توپ را دفع کنیم و فضا را پوشش بدهیم، ولی هنوز صحنه را بررسی نکرده‌ام و صددرصد مطمئن نیستم.» سرمربی لیورپول با دفاع از محمد صلاح بهترین گلزن تیمش گفت: «آخرین باری که در لیگ برتر برای ما پنالتی گرفتند خیلی وقت پیش بود. می‌شود اینطور حساب کرد که اگر صلاح گل می‌زد ورق برمی‌گشت و نتیجه کلاً عوض می‌شد، ولی این‌ها فقط نظریه است. صلاح برای ما گل‌های زیادی زده است، گل‌های خیلی زیاد، ولی او در این بازی پنالتی را از دست داد، زندگی همین است.»

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار