کد خبر: 1142282
تاریخ انتشار: ۰۸ اسفند ۱۴۰۱ - ۲۱:۴۵
آخرین وضعیت سلامت «پیروز» تشریح شد دامپزشک «پیروز» گفت: این اولین نارسایی پیروز نبود دو نوبت قبل هم مبتلا شده بود، اما این بار از نظر بررسی آنزیمی و شدت وخامت بدترین حالت بود.

به گزارش جوان آنلاین به نقل از فارس، دکتر بابک باستانی دامپزشک سازمان حفاظت محیط‌زیست و درمانگر «پیروز» درباره وضعیت این یوز گفت: تمام درمان‌های ما با مشورت دکتر کارول بود، من در ابتدای بیماری توله یوز برای مأموریت سازمان محیط‌زیست در سفر بودم، ولی اطلاعات وضعیت «پیروز» را از نگهدارنده‌ها دریافت می‌کردم.

وی گفت: اطلاعات درباره مبتلا شدن پیروز به یبوست بود که این امر برای ما چیز تازه‌ا‌ی نبود، طبق پروتکل‌ها درمان را شروع کردیم و متوجه شدیم هیچ مدفوعی دفع نمی‌شود، با شروع استفراغ شک به انسداد دستگاه گوارش رفت، طبق اولین رادیوگرافی‌ها متوجه التهاب در مثانه شدیم و با آزمایش خون مشخص شد به نارسایی حاد کلیه مبتلا است.

باستانی ادامه داد: این اولین نارسایی پیروز نبود دو نوبت قبل هم مبتلا شده بود، اما این بار از نظر بررسی آنزیمی و شدت وخامت بدترین حالت بود که ما بلا فاصله درمان را شروع کردیم، در همه آزمایش‌های قبلی هم کلیه کارکرد سالم را نداشته است؛ ما امیدوار بودیم با این وضعیت مدت بیشتری را ادامه دهد، چون همواره «پیروز» دارو دریافت می‌کرد، ما انتظار این مشکل را داشتیم، ولی نه با این حجم وسیع و گسترده که مشکل را تا این اندازه حاد کند.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار