کد خبر: 1141627
تاریخ انتشار: ۰۶ اسفند ۱۴۰۱ - ۱۹:۱۲
یک هیأت از اتحادیه پارلمان عربی به سوریه می‌رود اتحادیه پارلمان عربی ضمن تأکید بر حمایت از سوریه، خبر داد که یک هیأت از این نهاد به دمشق سفر خواهد کرد.

به گزارش جوان آنلاین به نقل از فارس، سی و چهارمین اجلاس اتحادیه پارلمان عربی امروز (شنبه) در عراق برگزار شد و با انتشار بیانیه پایانی، بر برقراری روابط هر چه بیشتر با سوریه تأکید کرد.

پایگاه خبری موازین نیوز، ضمن نقل این بیانیه، به نقل از این اتحادیه گزارش داد، باید دیپلماسی پارلمانی بین کشور‌های عربی فعال شود تا در دیپلماسی رسمی بین این کشورها، نقش مثبت و کارآمدی داشته باشد.

این اتحادیه، ضمن «رد هر گونه تفکری که خواستار تبعیض و به حاشیه راندن است»، مدعی شد که حامی مسئله فلسطین است و آن را مسئله اصلی امت‌های عربی و مسلمان می‌داند.

این نهاد عربی تصریح کرد: با سوریه برادر، اعلام همبستگی داریم و هیأتی از اتحادیه پارلمانی عربی تشکیل می‌دهیم تا حمایت خود را از سوریه اعلام کنیم و به ارائه امکانات لازم در راستای حمایت از برادران سوری ادامه خواهد داد.

این اتحادیه در پایان گفت که باید به صورت مشترک تلاش کرد تا سوریه را به آغوش عربی بازگرداند تا در عرصه‌های عربی، منطقه‌ای و بین‌المللی به نقش خود ادامه دهد.

صبح امروز نیز، محمد الحلبوسی رئیس پارلمان عراق که رئیس این اتحادیه نیز هم هست، خواستار بازگشت سوریه به جهان عرب شد.

رئیس پارلمان عراق در این اجلاس خواست که «کشور‌های عربی در تمامی سطوح پارلمانی و دولتی تصمیم نهایی بازگشت سوریه به جمع کشور‌های عربی را اتخاذ نمایند و این کشور نقش خود را در میان کشور‌های عربی، منطقه و جهان به طور مؤثر ایفا کند و برای ثبات، بازسازی زیرساخت‌ها و بازگشت عزتمندانه و باکرامت برادران سوری که جنگ آن‌ها را از سرزمین و کشورشان کوچانده، به طور جدی تلاش شود.»

محمد الحلبوسی در بخش دیگری از اظهاراتش تأکید کرد: «عراق تعرض‌های نیرو‌های اشغالگر صهیونیستی علیه برادران فلسطین را مردود می‌داند. ما بار دیگر امروز تأکید خود مبنی بر موضع ثابت و اصولیمان در قبال آرمان فلسطین را تکرار می‌کنیم. هر چه زمان بگذرد و وضعیت جهانی تغییر کند، ما بر پایه نگرش و باور راسخ به اینکه برادران فلسطینیمان حق برپایی کشور مستقل خود به پایتختی قدس شریف را دارند، عمل می‌کنیم.»

الحلبوسی همچنین با تأکید بر لزوم کمک به زلزله‌زدگان سوری، گفت: «زمان آن رسیده که این خانه عربی برای ایستادگی در برابر چالش‌های کنونی در منطقه و جهان با ایجاد یک راهبرد فراگیر و واقعی در قبال مشکلاتی که از مدت‌ها پیش حل‌نشده‌اند، تلاش‌های خود را یکپارچه کند و اختلافات پیرامونی را کنار بگذارد.»

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار